1. # vimeo.com/37587257 Uploaded 245 Plays 0 Comments
 2. Wij, Rhinofly en Tribewise, ontwikkelden voor onze jaarlijkse kerstactie hetgebaarvandekerstman.nl. Hier kon men de meeste persoonlijke en op maat gemaakte kerstwens ooit versturen. Wie gaven zij de vinger of de duim? Bekijk onze casevideo met een compilatie van onze 200 op maat gemaakte video's.

  # vimeo.com/36762538 Uploaded 206 Plays 0 Comments
 3. Deze casevideo geeft een overzicht van de applicatie PLUS POP-UP STADION op Hyves.

  Het concept voor de spelelementen is samengesteld door PLUS, Doom&Dickson en Rhinofly. De opzet van het virtuele voetbalstadion en de kleedkamer, de extra’s en de multiplayer functionaliteiten zijn door Rhinofly uitgewerkt in een Flashomgeving op Hyves.

  # vimeo.com/35562050 Uploaded 240 Plays 0 Comments
 4. Uploaded 3,128 Plays 0 Comments
 5. Robot Twaalf staat dit jaar centraal in de interactieve kerstactie van Rhinofly en Tribewise. Om te zorgen voor extra mankracht tijdens de meest drukke periode van het jaar, ontwikkelden de Elven van de Kerstman deze innovatieve robot.

  De Kerstman is echter nog niet overtuigd van het nut van de inzet van techniek. Online wordt Twaalf door jou bestuurd op een offline parcours in ons kantoor. Hoe meer cadeautjes er gevonden worden, hoe sneller de Kerstman overtuigd is. Twaalf is de nieuwe Elf!

  dekerstvantwaalf.nl

  # vimeo.com/55933536 Uploaded 447 Plays 0 Comments

Rhinofly Portfolio

Kaliber Plus

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.