1. # vimeo.com/47489912 Uploaded
 2. ((Imatges de l'escultura d' Antoni Tàpies :: 'Homenatge a Picasso':: Passeig Picasso. Barcelona))

  Jesús Cartanyà declama :: 'el Joc de Saber Mirar' :: Antoni Tàpies (fragm.)

  CAT
  "...En mirar, no heu de pensar mai el que la pintura –com totes les coses d’aquest món– “ha de ser”, o el que volen molts que només sigui. La pintura pot ser-ho tot. Pot ser una claror solar enmig d’una ventada. Pot ser un núvol de tempesta. Pot ser una petjada d’home per la vida, o un cop de peu –per què no?– que digui “prou!”. Pot ser un aire dolç de matinada, ple d’esperances, o un baf agre sortit d’una presó. Pot ser les taques de sang d’una ferida, o el cant en ple cel blau, o groc, de tot un poble. Pot ser el que som, l’avui, l’ara i el sempre."
  ----------------------------------------------------------------------------------------------------

  ENG
  ‘Painting can be anything. It can be a sunny spell in the middle of a storm. It can be a rain cloud. It can be a man’s footprint as he walks through life, or a kick – why not? – that says “enough”. It can be the fragrant early morning air, full of hope, or an acrid smell coming from a prison. It can be the bloody stains of a wound, or the song of a whole nation under the blue sky, or yellow. It can be what we are, today, now, and forever.’

  Antoni Tàpies, fragment of the story El joc de saber mirar (The Game of Knowing How to Look). Barcelona: Cavall Fort, no. 82 (January 1967).
  -----------------------------------------------------------------------------------------------------

  ESP
  "Cuando miráis, no debéis pensar nunca lo que la pintura –o cualquier otra cosa de este mundo– “ha de ser”, o lo que muchos quieren que se limite a ser. La pintura puede serlo todo. Puede ser una claridad solar en medio de un soplo de viento. Puede ser una nube de tormenta. Puede ser la huella del pie de un hombre en el camino de la vida, o un pie que ha golpeado el suelo –¿por qué no?– para decir “¡basta!”. Puede ser un aire dulce de la alborada, lleno de esperanzas, o un aliento agrio que despide una cárcel. Puede ser las manchas de sangre de una herida, o el canto en pleno cielo azul, o amarillo, de todo un pueblo. Puede ser lo que somos, el hoy, el ahora y el siempre. "

  # vimeo.com/56237374 Uploaded
 3. //mobile shooting device :: Samsung Wave s8500

  # vimeo.com/40043703 Uploaded

Mobile // Samsung Wave s.8500s

àlex agustí moreno Plus

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.