1. Seres Mária 2009. május 25-én Budapesten, a Civil Házban.
  civilmozgalom.hu

  # vimeo.com/5009517 Uploaded 71 Plays 0 Comments
 2. ...bemutatkozása. Civil Ház, Budapest, 2009. május 25.
  civilmozgalom.hu - civilhaz.hu

  # vimeo.com/5009084 Uploaded 62 Plays 0 Comments
 3. ...bemutatkozása, 2009. május 25.
  civilmozgalom.hu

  # vimeo.com/4987734 Uploaded 26 Plays 0 Comments
 4. Mireider Márk javaslata a Civil Ház 2009. május 25-i találkozóján: előbb saját erőből jusson el valameddig egy ötlet és csak utána kapjon központi támogatást.
  civilmozgalom.hu

  # vimeo.com/4987240 Uploaded 33 Plays 0 Comments
 5. Dr. Vörös Tibor javaslatai a Civil Mozgalom számára. Készült 2009. májusában, Budapesten, a Civil Házban.
  civilmozgalom.hu

  # vimeo.com/4986289 Uploaded 30 Plays 0 Comments

Seres Mária

Mi az, amit a banki ügyfelek fogyasztóvédelmi mozgalma tanulhat Seres Mária - "népszavazást kezdeményező magánszemély" példájából?
Seres Mária építészmérnök, aki népszavazást kezdeményezett. Aláírásgyűjtésbe kezdett azzal kapcsolatban, hogy az országgyűlési…


+ More

Mi az, amit a banki ügyfelek fogyasztóvédelmi mozgalma tanulhat Seres Mária - "népszavazást kezdeményező magánszemély" példájából?
Seres Mária építészmérnök, aki népszavazást kezdeményezett. Aláírásgyűjtésbe kezdett azzal kapcsolatban, hogy az országgyűlési képviselők is csak bizonylattal alátámasztott, elszámolható kiadásokra kapjanak költségtérítést, mint ahogy bármely vállalkozásban is csak így megengedett. A népszavazás kiírásához szükséges 200.000 aláírás helyett 591.748 aláírást gyűjtött össze.
Mária ezt írja a honlapján: "Egyszerűen csak elegem lett abból, hogy várok. Cselekedni akartam. Tenni valamit azért, hogy egy igazságosabb országban élhessek. Egy olyan országban, ahol mindenkire egyformán vonatkoznak a törvények, és nem a kiváltságosok kezében futnak össze a szálak. Legyen végre rend az országban. Olyan rend, amire mindenki büszke lehet, és mindenki a képessége szerint vigyáz is rá. BIZALOM és ÖSSZEFOGÁS. Én ebben látom a túlélés és a felemelkedés esélyét. Bízzunk hát egymásban, és fogjunk össze!"
Seres Máriával készült telefon interjút (amely a műsorban még nem hangzott el), ezen a csatornán találjátok meg.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.