1. ...miatt maradt el a NetSzemle.hu mai adása. Egy hét múlva újra nekifutok a vendégeimmel, Dr. Boós Tiborral, Sándor Lászlóval és Vári Józseffel, hogy a közösségi érdekvédelem éppen engem foglalkoztató dolgaival kapcsolatban kérjem majd a tanácsukat.
  Élveboncolás - nem marad el, csak egy hét haladékot kapott.
  netszemle.hu - A világháló legjava

  # vimeo.com/4543228 Uploaded 57 Plays 0 Comments
 2. Nagymama (84), 2009. január 31.
  netszemle.hu - A világháló legjava

  # vimeo.com/4244185 Uploaded 93 Plays 0 Comments
 3. Dr Tóth Balázs előadása 2009 április 4-én, a KÖSZ 3. országos találkozóján.
  BANKI KÁROSULTAK ÖNVÉDELMI SZÖVETSÉGE
  help.try.hu
  Ha kiváncsi vagy a 2. részre, készits egy új blogot a blog.hu szolgáltatónál, tekintsd mostantól azt Munkanaplónak, és küldd el a linkjét a karosultak2@gmail.com cimre. Automatikusan, pár percen belül megkapod a videó folytatásának linkjét. A folytatásban Balázs elmeséli egy konkrét, pár hete történt banki kalandját, amikor másolatot szeretett volna kapni arról, hogy visszavonta az ingatlanalap jegyét. 67 percig tartott a meghitt beszélgetés az ügyintézővel...

  # vimeo.com/4116550 Uploaded 138 Plays 0 Comments
 4. Dr Tóth Balázs előadása 2009 április 4-én, a KÖSZ 3. országos találkozóján.
  BANKI KÁROSULTAK ÖNVÉDELMI SZÖVETSÉGE
  help.try.hu
  KIKNEK AJÁNLOM A CSATLAKOZÁST?
  "Kék disznó" fedőnevű programunkat nem csak ráérős nyugdijasoknak ajánlom, akik egy kis szórakozásra vágynak, és arra, hogy megtegyék a maguk részét a bankok megleckéztetésére, hanem MINDENKINEK, aki ingyen és bérmentve részt akar venni egy olyan programban, amely fejleszti a magabiztos fellépést és a hatékony kommunikációt. Mivel ennek az élet minden területén mindenki a hasznát veheti, aktivistáink részére a haci találkozókon du. 14,00-16,00 mindig konzultációt és kérdezéstechnikai felkészitést tartunk. További információk a befesz.try.hu oldalon, ezen várunk mindenkit, aki úgy érzi, támogatni szeretné a banki ügyfelek civil érdekvédelmét szervező egyesületet.

  # vimeo.com/4112049 Uploaded 44 Plays 0 Comments
 5. Dr Tóth Balázs előadása 2009 április 4-én, a KÖSZ 3. országos találkozóján.
  BANKI KÁROSULTAK ÖNVÉDELMI SZÖVETSÉGE
  help.try.hu
  Az előadás befejező részében a lehetséges ellenvetésekről van szó, és hogy elég mindössze 20 lelkes ember, hogy nyilvánvalóvá tegye a közvélemény előtt, a banki ügyfél kezelés mai gyakorlata működésképtelen, ha szó szerint minden szabályt pontosan betartunk, amit a bankok és a pénzügyi felügyelet ma elvár a bankok ügyfeleitől.
  Friss hirek: bankok.try.hu

  # vimeo.com/4111765 Uploaded 33 Plays 0 Comments

Preciziós sztrájk

...banki ügyfeleknek.
BANKI KÁROSULTAK ÖNVÉDELMI SZÖVETSÉGE
help.try.hu

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.