1. Toen ze elkaar voor het eerst zagen wisten ze al dat ze verliefd op elkaar zouden worden. Hun liefde is sterk en mooi, de eerste liefde die ze hadden, maar na de dood van een vriend wordt de relatie moeilijk te onderhouden. De emoties lopen hoog op en de relatie loopt gevaar. Is Shirley sterk genoeg om haar vriend op te trekken? Of lukt het zelfs haar niet? De mooie tijden flitsen voorbij, maar tijd staat niet stil en er moeten keuzes gemaakt worden. Wat is beter om te kiezen? Is samen beter dan alleen?

  Muziek: Kevin MacLeod (incompetech.com)
  Project website: http://victorschutijser.nl/samenalleen

  # vimeo.com/48209373 Uploaded 26 Plays 0 Comments
 2. http://victorschutijser.nl/
  SYNOPSIS
  Sergeant Pietersen woont net samen, en moet op missie naar Rusland. Hij had tot de dag voor hij weg moet niets tegen haar gezegd, en hier is ze boos over. Die avond hebben ze nog een gezellig diner, en doet de Sergeant een aanzoek. Vanaf het moment dat Pietersen weg is maakt ze zich al zorgen. Ze neemt contact op met de generaal, en die laat Pietersen een kaartje sturen. Hierna wordt de terroristenleider gevonden, en moet de Alpha Squad op pad. 2 van de 4 leden van de squad zijn nu al vermoord. Ook voor sergeant Pietersen loopt het niet goed af. Een hoge officier van het leger komt het slechte nieuws brengen, en overhandigd de Dog tag. Hierna komt de kaart pas aan.
  CREDITS
  director/ cinematographer/ editor VICTOR SCHUTIJSER production and writing SANDER LANGE, VICTOR SCHUTIJSER, RODNEY VAN LIENDEN additional writing MARIJE HARLÉ, JEFTA LAGERWERF additional camera LAURENS KIK cast SANDER LANGE, MARIJE HARLÉ, RODNEY VAN LIENDEN, SANDER VAN DER MEULEN, JEFTA LAGERWERF, MERLIJN WIJSMULLER, KEVIN BOSCH, MARC VOS very special thanks MARC VOS RUBEN TIMMERS

  Shot with my Sony SLT a33 with standard 18-55mm kitlens, the audio was recorded with the RODE Videomic Pro.

  # vimeo.com/36756707 Uploaded 143 Plays 0 Comments

Victor Schutijser

Victor Schutijser

Every now and then I make movies, and I put them up here for you to watch!

My website (NL): http://victorschutijser.nl

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.