STREET FOOD

STREET FOOD INDIA
Het nieuwe, verrassende kijk- & kookboek van Mirjam Letsch, vormgegeven door Noëlla Straakenbroek. Eten van de straat was nog nooit zo lekker! Het is een bijzonder boek geworden met niet alleen vegetarische recepten, maar het neemt je ook mee naar binnenplaatsjes in India waar op houtgestookte klei-oventjes masala chai gezet wordt. Ook laat het je luisteren naar klassieke-, volks- of Bollywood muziek. Want ja, het is een interactief boek geworden waarbij je je smartphone maar op een QR code hoeft te richten of je bent in een andere wereld. Achterin het boek komen mooie fotokaarten om vrienden uit te nodigen voor jouw etentje, en speciaal opgemaakte menupagina’s (‘vanavond eten we”) vormen een prachtige aankleding van een mooi gedekte tafel. Bijna 200 pagina’s met inspirerende fotografie, lekker eten, interactieve links, fotokaarten en nog wat: van elk boek gaat 50% van de opbrengst naar de schoolmaaltijden van Duniya Education in India. Jij lekker eten. Zij lekker eten!
streetfood-world.com

# vimeo.com/48429973 Uploaded 656 Plays 0 Comments

Follow

STREET FOOD

Mirjam Letsch Plus

STREET FOOD INDIA
Het nieuwe, verrassende kijk- & kookboek van Mirjam Letsch, vormgegeven door Noëlla Straakenbroek. Eten van de straat was nog nooit zo lekker! Het is een bijzonder boek geworden met niet alleen vegetarische recepten, maar het neemt…


+ More

STREET FOOD INDIA
Het nieuwe, verrassende kijk- & kookboek van Mirjam Letsch, vormgegeven door Noëlla Straakenbroek. Eten van de straat was nog nooit zo lekker! Het is een bijzonder boek geworden met niet alleen vegetarische recepten, maar het neemt je ook mee naar binnenplaatsjes in India waar op houtgestookte klei-oventjes masala chai gezet wordt. Ook laat het je luisteren naar klassieke-, volks- of Bollywood muziek. Want ja, het is een interactief boek geworden waarbij je je smartphone maar op een QR code hoeft te richten of je bent in een andere wereld. Achterin komen mooie fotokaarten om vrienden uit te nodigen voor jouw etentje, en speciaal opgemaakte menupagina’s (‘vanavond eten we”) vormen een prachtige aankleding van een mooi gedekte tafel. Bijna 200 pagina’s met inspirerende fotografie, lekker eten, interactieve links, fotokaarten en nog wat: van elk boek gaat 50% van de opbrengst naar de schoolmaaltijden van Duniya Education in India. Jij lekker eten. Zij lekker eten!
ekijk de video's die horen bij mijn koek Street Food India
Deze tekst is tijdelijk, wordt later aangepast!

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.