1. Stef de Bont - Webshop retouren: Geen zorgen, maar kansen (FAS 21 september 2012)

    # vimeo.com/50129867 Uploaded 172 Plays 0 Comments
  2. De grenzen vervagen tussen online en offline marketing. Het is niet meer de vraag óf je aan online marketing doet, maar hoe je dit doet. En voor e-commerce ondernemers niet onbelangrijk: offline marketing biedt grote kansen. Volgens Floris kunnen online en offline marketing niet zonder elkaar.

    # vimeo.com/48467139 Uploaded 250 Plays 0 Comments
  3. De FAS zal in het teken staan van Magento. Kathleen van Magento zal komen spreken over de voordelen van Magento Enterprise tegenover Magento Community en ook voorbeelden laten zien van webwinkels die de overstap maken.

    Daarnaast zal Kathleen vertellen over Magento’s Premium Bundle en the Expert Consulting Group. De Premium Bundle is een pakket bestaande uit training, licenties en platina level support. De Expert Consulting group is een groep professionals die zich dagelijks bezighoudt met het beantwoorden van technische Magento-gerelateerde vragen.

    # vimeo.com/45127639 Uploaded 276 Plays 0 Comments

Friday Afternoon Sessies

FAS is een afkorting voor ‘Friday Afternoon Session’. MediaCT startte eind 2009 met de FAS om intern het kennisniveau te verhogen. We nodigden elke maand een spreker uit met een interessant onderwerp. Al snel merkten we dat mensen uit ons netwerk ook…


+ More

FAS is een afkorting voor ‘Friday Afternoon Session’. MediaCT startte eind 2009 met de FAS om intern het kennisniveau te verhogen. We nodigden elke maand een spreker uit met een interessant onderwerp. Al snel merkten we dat mensen uit ons netwerk ook de presentaties interessant vonden. Daarom is de FAS open voor iedereen. Na de FAS wordt vaak verder geborreld in het ICT café. Dit is een borrel in het Feithhuis dat om de twee weken plaatsvindt.

Lees meer op: mediact.nl/over-ons/friday-afternoon-sessions

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.