1. Xodos, amb la carta de poblament més antiga de l'Alcalatén, atorgada el 1254, se situa sobre la Roca, una immensa mole calcària. Sobre aquest paisatge, s'imposa el Penyagolosa (1.815 m), la muntanya més alta de l'Alcalatén i el pic més emblemàtic del País Valencià.

  Aquest vídeo mostra la relació entre Xodos, el poble i els masos, i l'imponent cim situat en el seu terme, el Penyagolosa.

  # vimeo.com/48534418 Uploaded
 2. El 9 de juny de 2012 se celebrà a Xodos la XIV Mostra de l'Alcalatén amb una àmplia representació d'artesans de la comarca i amb més de 15 exposicions i tallers. Aquest vídeo recull totes les activitats de la jornada a través de les imatges de veïns i col·laboradors.

  Una producció de Cèsar Mateu per a l'AC l'Argivello de Xodos.

  Fotos i vídeos: Adrià Gual, Alfonso Porcar, Asun Gómez, Belén Gual, Bernat Mateu, Cèsar Mateu, Eva Maria Safont, Juanma Falomir, Luis Tejero, Maribel Escrig, Mencín Nebot, Ramon Gual, Ramon de Visi, Santi Navarro, Sònia Garcia, Teresa Monferrer, La Veu de l'Alcalatén i altres amics i col·laboradors.

  Músiques tradicionals recollides per Belén Gual a partir de la Rondalla de Xodos i altres amics i col·laboradors.

  Altres músiques: Colla de dolçainers i tabaleters de l'Alcalatén, Ball rodat (versió rock), La xixarra (Alimara), Xodos, jota i fandango (Alimara), Close to Mike (Jeris) cc/by-nc, Modern celtic (wnm) cc/by-nc.

  Un agraïment especial a: Abili Galindo, Alfonso Porcar, Artur Aparici, Conxa Ortells, Diego Guidotti, Felip Guidotti, Jorge Barreda, Juanjo Gual, Odiló Galindo, Pili Pons, l'Ajuntament de Xodos, la Universitat Jaume I, la Generalitat, els pobles de l'Alcalatén, els socis, amics i col·laboradors de l'AC l'Argivello i tota la gent de Xodos, sense els quals no hagués estat possible la Mostra de l'Alcalatén 2012.

  # vimeo.com/48538438 Uploaded

Xodos

Cèsar Mateu

Vídeos relacionats amb Xodos (l'Alcalatén, País Valencià).

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.