1. Työn arvo on keskeinen kysymys niin Suomessa kuin eurooppalaisissa päätöksenteon pöydissä. Tehdään työtä työn puolesta. Jyrki Katainen toivottaa oikein hyvää vappua!

  # vimeo.com/93354620 Uploaded
 2. # vimeo.com/90238717 Uploaded
 3. Tällä hetkellä Ukrainan tilanne ei aiheuta meille turvallisuusuhkaa. Meidän täytyy kuitenkin varautua tilanteen heikkenemiseen. Ensisijaiset vaikutukset tulevat talouden kautta; heikkenevä talouskasvu Venäjällä vaikuttaa Suomeen, koska käymme kauppaa heidän kanssaan.

  Suomen tavoitteena on vaikuttaa EU:n päätöksentekopöydissä sellaisten ratkaisujen löytymiseen, jotka vakauttaisivat tilannetta Ukrainassa. Meidän on jatkettava työtä, jolla Venäjä ja Ukraina saataisiin samaan neuvottelupöytään.

  Samaan aikaan tulemme tekemään suuria päätöksiä oman taloutemme vahvistamiseksi ja yhteiskunnan rakenteelliseksi uudistamiseksi. Ne edellyttävät päämäärätietoisuutta ja rohkeutta. Pään pensaaseen pistäminen ei ratkaise sen paremmin pienempää kuin suurempaakaan haastetta.

  # vimeo.com/89091437 Uploaded
 4. # vimeo.com/82364483 Uploaded
 5. Meillä täytyy olla rohkeutta muuttaa totuttuja asioita, jos ne eivät enää palvele tulevaisuuttamme. Meillä täytyy olla myös innostusta kehittää uusia mahdollisuuksia.

  Pieniltä kuulostavien rakenneuudistusten ympärille kehkeytyy menestyvä, työllistävä, veroja maksava uusi suomalainen yritystoiminta, mikäli vain Suomi on semmoinen maa, missä ahkeruus on arvossaan ja missä tehdään yritysten kasvuhalua ja kasvukykyä vahvistavia toimenpiteitä. Suomi on edelleenkin hyvä maa! Kyllä me pärjäämme, kun vaan perisuomalainen edistysusko ja ahkeruuden arvotus ovat kunniassaan.

  # vimeo.com/80055071 Uploaded

Jyrkin Videoblogi

Kokoomus PRO

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.