1. Het Manifest van Morgen is een initiatief van Morgen, het landelijke studentennetwerk voor een duurzame toekomst. Op 7 september 2012 schreef Morgen samen met twintig studenten aan het Manifest. Het Manifest van Morgen heeft ten doel om de Colleges van Bestuur in het Hoger Onderwijs te laten weten dat we duurzaamheid geïntegreerd willen zien in ons curriculum. We willen de kennis krijgen om ons steentje bij te dragen aan een duurzame toekomst.

  Op 10 oktober, de Dag van de Duurzaamheid, wordt in het Academiegbouw in Utrecht het Manifest van Morgen aangeboden aan alle Colleges van Bestuur van het Hoger Onderwijs. Het middagprogramma zal starten om 16.00, waar onder andere Jan Peter Balkenende (Ernst & Young) zal spreken.

  Wat kan jij doen?
  1. Teken het Manifest op http://www.manifestvanmorgen.nl.
  2. Wees erbij en kom op 10 oktober naar Utrecht, meld je aan via manifest@studentenvoormorgen.nl

  Props to: Sidney Klinker for editing this clip
  Music: Greyhound, Swedish House Mafia & Do You Want It All by Two Door Cinema Club.

  # vimeo.com/49483730 Uploaded 626 Plays 0 Comments
 2. Op 10 oktober, 2012, de Dag van de Duurzaamheid wordt het Manifest van Morgen, een studentenmanifest voor duurzaam hoger onderwijs uitgereikt aan de Colleges van Bestuur van hogescholen en universiteiten.

  Dit alles vindt plaats om 16.30 in het Academiegebouw te Utrecht waar we in debat gaan met Jan Peter Balkenende (Enrst & Young), Herman Wijffels (hoogleraar UU) en prof. dr. van der Zwaan (rector magnificus UU) onder leiding van Natasja van den Berg.

  Wil je erbij zijn? Je bent van harte uitgenodigd! Meld je aan via manifest@studentenvoormorgen.nl

  # vimeo.com/50667310 Uploaded 136 Plays 0 Comments

Manifest van Morgen

Morgen

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.