1. Grand Café Rembrandt is een unieke uitgaansgelegenheid in het leukste stukje van Leeuwarden op een steenworp afstand van het NS--station. Het Grand Café is erg sfeervol, klassiek ingericht. Achterin het restaurant is een opvallende muurschildering van een van Rembrandt's meesterwerken te bewonderen. Met haar prachtige inrichting, statige plafonds en warme ongedwongen sfeer is Grand Café Rembrandt een absolute verrijking gebleken voor het Leeuwarder uitgaansleven.

  Produced by Jesper Eisma & Robert van der Harst

  # vimeo.com/50290999 Uploaded 18 Plays 0 Comments
 2. Gewoon een Vriendengroep is een documentaire over gameverslaving onder vrouwen.

  Wat maakt het spelen van online videogames zo aantrekkelijk? Waarom voelen mensen zich zo aangetrokken tot een kunstmatige wereld? Draait het allemaal om het spelen van het spel, het behalen van overwinningen of het bereiken van een doel? Of zijn het de mensen waar je deze online wereld mee deelt, mensen waar je vrienden mee wordt zonder ze ooit in het echt ontmoet te hebben?

  "Beide personen hebben veel tijd aan het gamen besteed. Bijzonder is dat ze dit allebei verschillend hebben ervaren. Dit levert een contrast op in de documentaire."
  Swanhilde de Jong (Vakdocent NHL Hogeschool)

  Produced by Just Real
  Music: Summer Rain by Machinimasound.com / Winter Dawn by Machinimasound.com

  # vimeo.com/59842453 Uploaded 18 Plays 0 Comments

Projects

Just Real

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.