1. El Llucià Ferrer vol descobrir la cultura del vi i el cava a casa nostra. Coneixerà algunes de les denominacions d’origen de Catalunya, farà maridatges, actuacions musicals i resoldrà alguns dubtes del món del vi i el cava. A més, hi haurà un concurs en què els espectadors tindran l’oportunitat de sopar amb el seu ídol si endevinen el famós de la setmana anterior.

    # vimeo.com/50419200 Uploaded 626 Plays 0 Comments
  2. El Llucià Ferrer vol descobrir la cultura del vi i el cava a casa nostra. Coneixerà algunes de les denominacions d’origen de Catalunya, farà maridatges, actuacions musicals i resoldrà alguns dubtes del món del vi i el cava. A més, hi haurà un concurs en què els espectadors tindran l’oportunitat de sopar amb el seu ídol si endevinen el famós de la setmana anterior.

    # vimeo.com/50788309 Uploaded 256 Plays 0 Comments

DECANTATS, amb Llucià Ferrer

Eric Dexeus

Llucià Ferrer vol descobrir la cultura del vi i el cava a casa nostra. Coneixerà algunes de les denominacions d’origen de Catalunya, farà maridatges, actuacions musicals i resoldrà alguns dubtes del món del vi i el cava. A més, hi haurà un concurs en…


+ More

Llucià Ferrer vol descobrir la cultura del vi i el cava a casa nostra. Coneixerà algunes de les denominacions d’origen de Catalunya, farà maridatges, actuacions musicals i resoldrà alguns dubtes del món del vi i el cava. A més, hi haurà un concurs en què els espectadors tindran l’oportunitat de sopar amb el seu ídol si endevinen el famós de la setmana anterior.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.