1. Een productie van Ping Media in opdracht van Mediasmarties. Deze organisatie beoordeelt media voor kinderen zodat je gemakkelijk geschikte media kan vinden die bij je kind passen. Mediasmarties is ontwikkeld in opdracht van de Ministeries van Onderwijs,Cultuur en Wetenschap (OCW) en Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS).
  Ping Media tekende voor het concept, het script, de regie en de productie van deze commercial die zowel door de publieke omroep als door een aantal kinderzenders is uitgezonden.

  # vimeo.com/51163547 Uploaded
 2. Een promo geproduceerd door Ping Media in opdracht van KPN & HBO. De promo toont het zenderaanbod van HBO in een specifieke maand, gecombineerd met een uitleg van de USP's van HBO, inclusief een call to action. De promo was een maand lang non stop te zien op een zogenaamd barkerchannel, een promokanaal waarop zenderpakketten worden aangeboden en welke in dit geval eveneens wordt beheerd door Ping Media.

  # vimeo.com/51160519 Uploaded
 3. Een moodvideo geproduceerd door Ping Media in opdracht van een energiemaatschappij.

  # vimeo.com/51167340 Uploaded
 4. Een promo geproduceerd door Ping Media in opdracht van de KRO. De promo is uitgezonden door Ziggo, UPC en KPN.

  # vimeo.com/51164984 Uploaded
 5. Een productie in opdracht van KPN. De video is onderdeel van een serie video's die uitleg geven over de extra opties van de nieuwe mobiele abonnementen van KPN.
  Ping Media verzorgde de gehele productie. De opnames van de winkelmedewerker vonden plaats in onze eigen studio.

  # vimeo.com/51168363 Uploaded

Ping Media - videoproducties

Ping Media PRO

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.