1. Rabobank Zuid-Holland Midden en de Kamer van Koophandel organiseren jaarlijks de Kracht van Delft: het jaarlijks evenement waarbij ondernemend Delft wordt bijgepraat over de lokale economie.
  Er vond een geanimeerde paneldiscussie plaats tussen drie Delftse ondernemers die kansen zien én kansen pakken. Aan de hand van korte video's werden de ondernemers aan het publiek voorgesteld. Dit is Jan van der Tempel van Ampelman.

  # vimeo.com/51385007 Uploaded
 2. Rabobank Zuid-Holland Midden en de Kamer van Koophandel organiseren jaarlijks de Kracht van Delft: het jaarlijks evenement waarbij ondernemend Delft wordt bijgepraat over de lokale economie.
  Er vond een geanimeerde paneldiscussie plaats tussen drie Delftse ondernemers die kansen zien én kansen pakken. Aan de hand van korte video's werden de ondernemers aan het publiek voorgesteld.

  # vimeo.com/51385006 Uploaded
 3. Rabobank Zuid-Holland Midden en de Kamer van Koophandel organiseren jaarlijks de Kracht van Delft: het jaarlijks evenement waarbij ondernemend Delft wordt bijgepraat over de lokale economie.
  Er vond een geanimeerde paneldiscussie plaats tussen drie Delftse ondernemers die kansen zien én kansen pakken. Aan de hand van korte video's werden de ondernemers aan het publiek voorgesteld. Dit is Lennard Renaud van Horeca Benodigdheden.

  # vimeo.com/51385005 Uploaded
 4. Al sinds 2001 organiseert Rabobank Zuid-Holland Midden samen met de Kamer van Koophandel Den Haag jaarlijks ‘De Kracht van Delft’. Een evenement waar de ondernemers in Delft een beeld krijgen bij de ontwikkeling van de Delftse economie en de ontwikkelingen en trends.
  Dit jaar, 2013, is een aantal bedrijven genomineerd voor de titel: 'Beste Online Ondernemer van Delft'.
  Eén van de genomineerde bedrijven was: http://www.vakantiearena.nl

  # vimeo.com/76458376 Uploaded
 5. Al sinds 2001 organiseert Rabobank Zuid-Holland Midden samen met de Kamer van Koophandel Den Haag jaarlijks ‘De Kracht van Delft’. Een evenement waar de ondernemers in Delft een beeld krijgen bij de ontwikkeling van de Delftse economie en de ontwikkelingen en trends.
  Dit jaar, 2013, is een aantal bedrijven genomineerd voor de titel: 'Beste Online Ondernemer van Delft'.
  Eén van de genomineerde bedrijven was: http://www.bazaarofmagic.nl

  # vimeo.com/76439665 Uploaded

De Kracht van Delft 2012

Tjapko Media

Rabobank Zuid-Holland Midden en de Kamer van Koophandel organiseren jaarlijks de Kracht van Delft: het jaarlijks evenement waarbij ondernemend Delft wordt bijgepraat over de lokale economie.
Dit jaar vond er een panel discussie plaats tussen 3 ondernemers…


+ More

Rabobank Zuid-Holland Midden en de Kamer van Koophandel organiseren jaarlijks de Kracht van Delft: het jaarlijks evenement waarbij ondernemend Delft wordt bijgepraat over de lokale economie.
Dit jaar vond er een panel discussie plaats tussen 3 ondernemers die eerst via deze video's werden voorgesteld.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.