Smply CMS

Bent u opzoek naar een cms systeem waarbij u eenvoudig uw grafische ontwerpen kan omzetten naar een krachtige cms website? Of zoekt u misschien een cms systeem waarbij u uzelf en de eindgebruiker technisch wilt ontzorgen? Smply biedt u de oplossing!

# vimeo.com/100107501 Uploaded 312 Plays 0 Comments

Follow

Smply CMS

Smply CMS

Smply CMS in het kort:
Smply CMS combineert het optimaliseren, het monitoren en publiceren van informatie
op je website en je social media kanalen.

Publiceer:
Het schrijven, inplannen en plaatsten van berichten is met Smply zeer gemakkelijk. Daarnaast…


+ More

Smply CMS in het kort:
Smply CMS combineert het optimaliseren, het monitoren en publiceren van informatie
op je website en je social media kanalen.

Publiceer:
Het schrijven, inplannen en plaatsten van berichten is met Smply zeer gemakkelijk. Daarnaast kunnen deze berichten met 1 druk op de knop direct worden gepubliceerd op verschillende social media. Zonder extra tijd en/of kennis wordt de online communicatie uitgebreid naar verschillende kanalen.

Optimaliseer:
Het Smply profiel helpt je om je website en social media gemakkelijk te optimaliseren.
Het profiel kan worden gevuld met relevante informatie over de website en het bedrijf. Deze gegevens worden direct gekoppeld met belangrijke elementen in je website zoals de vindbaarheid in zoekmachines en het gebruik van trending topics op Twitter.
Monitoor:
Wat gebeurt er op social media? Hoe vaak wordt mijn website bezocht?
Via het Smply dashboard krijg je een duidelijk overzicht van het aantal bezoekers op je website en de discussies die er plaatsvinden op social media. Het Smply dashboard vertelt je alles wat je moet weten om je website en social media optimaal te kunnen gebruiken.

Aanpassen aan jouw behoefte:
Smply bevat alle elementen om je online te profileren op verschillende kanalen
Maar natuurlijk kan er in de toekomst de behoefte ontstaan om de website uit te breiden qua functionaliteit of capaciteit. Hiervoor biedt Smply de "app store" Module Etalage. Via de Module Etalage is de website gemakkelijk en zonder technische kennis uit te breiden en zo aan te passen op de behoefte van elke website beheerder.

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.