1. Vídeo resum de la sessió de Xupitos de Música que vàrem fer al restaurant Can Terra,de Gelida, el diumenge 30 de setembre de 2012. Desi Povedano (veu), Miquel Juanola (guitarra) i Carles Espinach (baix).

    # vimeo.com/51309126 Uploaded 101 Plays 0 Comments
  2. Clip resum del Xupitos de música que vàrem fer a l'Inter el dia 1 de març de 2012, durant les Jornades Culturals a l'escola. Xupitos All Stars, amb l'Anna Roig, el Mario Mas, el JJ Caro, la Maria Camps, la Jèssica Garcia, el Sergi Torrents, l'Ivan Heredia, la Mònica Sanchez, l'Alexandra Cuesta, el Xavi Roig, l'Àlex Riu, el Carles Espinach i el Miquel Juanola.

    # vimeo.com/45775644 Uploaded 90 Plays 0 Comments
  3. Video resum de la sessió de Xupitos de Música que vàrem fer a la zona comercial de Sant Pere de Ribes el divendres 5 d'octubre de 2012.
    Desi Povedano (veu), Miquel Juanola (guitarra) i Carles Espinach (baix), amb la col·laboració espontània a la percussió del músic local Marc Romanyó.

    # vimeo.com/51595747 Uploaded 112 Plays 0 Comments

MÚSICA - LA FACTORIA

Carles Espinach Llavina Plus

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.