Käyttöönottopalvelut - ByIT Consulting

 1. Tämä video/opasteanimaatio sisältää informaatiota Microsoft Windows 8 päivittämisestä sekä esittelee joitakin toimintoja. Ehkä suurin muutos on Start-näkymä joka on konfiguroitavissa juuri sinun omia tarpeitasi varten. Kaikista näppärimmin liikut Start-näkymän ja sovellusten välillä näppäimistösi Windows-painikkeen avulla. Tässä esimerkissä ei ole esillä läheskään kaikkia uusia ominaisuuksia. Voit tutustua niihin Microsoftin sivuilla.

  # vimeo.com/52380972 Uploaded 30 Plays 0 Comments
 2. Tietojärjestelmien sekä uusien toimintatapojen jalkauttaminen on aina haaste. Ihmisillä on monesti ennakkoluuloja muutosta kohtaan ja se voi ilmentyä muutosvastarintana. Hyvin ja ajoissa suunniteltu käyttöönotto auttaa muutoksessa.

  Muutosviestinnän ja järjestelmäkoulutuksen apuvälineinä voidaan käyttää videoita sekä opasteanimaatioita. Oheisessa videossa näet kuinka esimerkiksi MS PowerPointin pikatoimintoja voidaan kouluttaa opasteanimaation avulla.

  # vimeo.com/52064040 Uploaded 27 Plays 0 Comments
 3. Tämä on videoformaattiin julkaistu opasteanimaatio, jossa näytetään uuden sähköpostiosoitteen luominen järjestelmään. Animaatioihin on myös mahdollista lisätä speakit ja taustamusiikit. Monesti niissä käytetään myös toimintoja joissa käyttäjältä vaaditaan jokin input. Esimerkiksi oikean tiedon valitseminen alasvetovalikosta tai oikean painonapin painaminen.

  # vimeo.com/51741030 Uploaded 20 Plays 0 Comments
 4. Tämä video esittelee joitakin caseja joita yritykseni on toteuttanut.

  # vimeo.com/51507347 Uploaded 61 Plays 0 Comments

Käyttöönottopalvelut - ByIT Consulting

Harri Norell PRO

Tässä kanavassa näet käyttöönottopalvelujemme esittelyvideoita.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.