1. Binnen de COWW biedt Cargowiz een Magento-extensie die de webshop en de verzendmogelijkheden van Cargowiz koppelt. Zo kan nog sneller en eenvoudiger een verzendlabel aangemaakt worden. Ook ontvangt de klant automatisch een Track & Trace e-mail. Cargowiz helpt hiermee je verzend- en transportprocessen efficiënter en kosten effectiever te maken.

  # vimeo.com/52019671 Uploaded 117 Plays 0 Comments
 2. Easy is verantwoordelijk voor je internet marketing. Zo bekijkt Easy samen met jou welke diensten het beste ingezet kunnen worden en welke online kanalen nog niet optimaal benut worden. Easy Internet Marketing helpt je daarmee online te groeien en meer rendement uit je webshop te halen.

  # vimeo.com/52019670 Uploaded 178 Plays 0 Comments
 3. The Feedback Company biedt de bekende feedback tool aan binnen de COWW. Met deze feedback tool ontvangt een klant automatisch een x-aantal dagen na de aankoop een uitnodiging om het aankooptraject te beoordelen. Nadat deze is ingevuld, controleert een medewerker van The Feedback Company de beoordeling handmatig en wordt deze doorgeplaatst naar je webwinkel, Google Shopping en Google AdWords. Mogelijk negatieve reviews worden een korte periode ‘on hold’ gezet, waar jij de kans krijgt om de tevredenheid te verbeteren.

  # vimeo.com/52019669 Uploaded 166 Plays 0 Comments
 4. Techtwo biedt je een Magento webshop. Het design van de webwinkel is volledig geoptimaliseerd om de beste gebruikerservaring bij de bezoeker te creëren. Deze is bovendien volledig te personaliseren voor een unieke look en feel.

  Naast dit design is er een tal van modules die Techtwo gratis aanbiedt om de functionaliteit en de gebruikerservaring te verbeteren, voor zowel jou als voor je bezoeker. Denk bijvoorbeeld aan een snelle navigatie met geavanceerde filters, een checkout in één pagina, en nog veel meer.

  # vimeo.com/52019668 Uploaded 499 Plays 0 Comments
 5. Blinker biedt in de COWW haar nieuwe product aan: MailPlus eCom. MailPlus eCom is een e-mail marketing oplossing voor de praktische webwinkelier. Het verzenden van e-mails gebeurt direct vanuit Magento, wat veel tijd bespaart.

  # vimeo.com/52019604 Uploaded 148 Plays 0 Comments

COWW

COWW Plus

Het compleet onbegrense webwinkel platform

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.