1. Uitnodiging aan management teams om als een edelsmid met huisvesting om te gaan. Huisvesting is behalve een functioneel dak boven je hoofd ook een 'billboard' dat continue communiceert met de markt en de mensen die in het gebouw werkzaam zijn. De juiste balans tussen hoofd en hart, ratio en emotie helpt wezenlijk bij het bereiken van de organisatiedoelen.

  # vimeo.com/52467046 Uploaded 23 Plays 0 Comments
 2. Betere communicatie over vastgoedprestaties. De Real Estate Norm (REN) is een meetmethode die de kwaliteit van vastgoed bespreekbaar maakt aan de hand van eenduidige definities. Het is een middel om de communicatie over kantoorlokaties en kantoorgebouwen te vergemakkelijken en te verbeteren. REN kan toegepast worden op lokaties met of zonder bebouwing en op geplande en reeds bestaande gebouwen.

  Deze video laat in circa 18 minuten zien wat de gebruiksmogelijkheden van de REN zijn in de praktijk. Voor huurders/gebruikers, projectontwikkelaars, beleggers, makelaars, architecten en adviseurs. verschillende vastgoedpartijen lichten achtergronden en ontwikkelingen toe. Minister Hans Alders van VROM neemt uit handen van directeur René P.M Stevens op 12 november 1992 het eerste exemplaar van de REN versie 2 in ontvangst.
  For more information in English see: http://atelier-v.nl/home/atelier-v-lab/real-estate-norm-2/

  # vimeo.com/52481885 Uploaded 153 Plays 0 Comments
 3. De sectoren in het publieke domein zijn volop in beweging. Beleidsmatige transities, verschuiving en inperking van geldstromen en overgang van verantwoordelijkheden i.c.m. veranderingen over het gehele maatschappelijke spectrum, zoals ontgroening en vergrijzing, zetten aan tot nieuwe denkwijzen.

  Atelier V real estate en Partners en Van Heun willen middels de bedrijfskundige quickscan maatschappelijk vastgoed invulling geven aan die nieuwe denkwijzen.

  # vimeo.com/94682306 Uploaded 5 Plays 0 Comments
 4. Wat specerijen zijn in een gerecht dat zijn locatie en gebouw voor de waardecreatie van een organisatie. Een relatief kleine hoeveelheid specerijen kan een gerecht maken of breken. Huisvestingskosten vertegenwoordigen gemiddeld ‘slechts’ circa 8-12% van de jaarbegroting. Personeelskosten vertegenwoordigen gemiddeld circa 70-80% van de jaarbegroting. Huisvesting is een hefboom die de productiviteit van de grootste kostenpost in een organisatie, de medewerkers, beïnvloedt.

  # vimeo.com/109359176 Uploaded 10 Plays 0 Comments
 5. From the album 'Solar Echoes'.
  NigelStanford.com/v/c-/Solar_Echoes

  New video: AUTOMATICA
  NigelStanford.com/v/c-/Automatica

  Download the video in 4k. All of the science experiments in the video are real. Watch behind the scenes and see how it was made.
  NigelStanford.com/v/c-/Cymatics

  Facebook: facebook.com/johnstanfordmusic
  Twitter: twitter.com/nigel_stanford

  # vimeo.com/111593305 Uploaded 2.2M Plays 321 Comments

Huisvesting

Rene Stevens

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.