1. Stort set alle danske virksomheder, private som offentlige, gennemfører M.U.S.. Intet andet redskab kan have større betydning for den konstante udvikling af virksomhedens ansattes end netop M.U.S. – hvorfor gøres det så ikke ordentligt?

    # vimeo.com/52735959 Uploaded 390 Plays 0 Comments
  2. Passion er det, der driver os, og det, vi brænder for. Passion er en stor indre ressource, og kan vi først finde ind til den ægte passion, så har vi alle muligheder for at skabe lykke, handlekraft og forretningsmæssig succes.

    # vimeo.com/52735909 Uploaded 93 Plays 0 Comments
  3. Corporate Networking - som vi definerer som strategisk bevidsthed om, hvordan virksomheden anvender netværk og networking – er et afgørende led i virksomhedens strategiproces.

    # vimeo.com/52735817 Uploaded 81 Plays 0 Comments

Enso

Halftone PRO

Enso har siden 1998 arbejdet med rådgivning og forretningsudvikling indenfor human resource development området. Vores fokus er på at flytte/løfte mennesker og organisationer via vores input, værktøjer og viden som derved igangsætter nye tankeprocesser,…


+ More

Enso har siden 1998 arbejdet med rådgivning og forretningsudvikling indenfor human resource development området. Vores fokus er på at flytte/løfte mennesker og organisationer via vores input, værktøjer og viden som derved igangsætter nye tankeprocesser, refleksion og handling.

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.