1. Un documental sobre la situació actual del disseny a la ciutat de Barcelona. Es tracta d'un projecte final de carrera amb el qual he procurat indagar i tractar temes d'actualitat. Es pot considerar una primera versió d'un projecte de futur.

    Vull agrair infinitament la col·laboració de tots els qui heu fet possible aquesta peça audiovisual. A nivell personal ha estat una experiència increïble que m’ha donat l’oportunitat d’aprendre i de formar-me com a dissenyadora, però també com a persona.

    Voldria també disculpar-me. Realment és amb la pràctica quan s’aprèn la tècnica, i aquesta és una de les meves primeres feines en el camp audiovisual. Finalment vaig decidir utilitzar aquest projecte com a projecte final de carrera i per això, vaig haver d’ajustar-me a un timing molt concret. Es podria considerar una primera versió d’un projecte que té futur. Com a estudiant he indagat en tots els processos, tant del marc teòric de realitzar una entrevista, com dels tècnics quant a la captura del vídeo, l’audio i el muntatge.

    Espero que us agradi i estic oberta a qualsevol observació. Penso que tant conceptualment com nivell de muntatge és un documental molt enriquidor, on s’exposen opinions realment interessants, amb un fil conductor, argumental i narratiu que li dóna ritme.

    De nou, moltes gràcies a tots.

    # vimeo.com/30067698 Uploaded 24.1K Plays 56 Comments

Inspiración

theroomrooms

Videos que nos gustan, videos que nos inspiran, videos para no perder de vista.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.