(Re) Torna la indústria. Estan preparades les ciutats?

Agitación.net Plus

Descarrega les presentacions del curs: cuimpb.cat/index.php?option=com_remository&Itemid=92&func=select&id=68&lang=ca

Quan tot apuntava que la indústria havia abandonat les nostres ciutats, un inesperat retorn sota noves lògiques i amb paràmetres…


+ More

Descarrega les presentacions del curs: cuimpb.cat/index.php?option=com_remository&Itemid=92&func=select&id=68&lang=ca

Quan tot apuntava que la indústria havia abandonat les nostres ciutats, un inesperat retorn sota noves lògiques i amb paràmetres renovats ha resituat l’activitat industrial com un tema de futur a l’agenda política.
El curs vol refer el relat sobre la indústria com a sector econòmic en transformació permanent, superant les visions tradicionals basades en anàlisis sectorials i posant sobre la taula, des d’una perspectiva crítica, els impactes i les principals implicacions territorials d’un sector clau per al desenvolupament local.
Adoptant un enfocament transversal i fent especial atenció a experiències d’èxit internacionals, analitzarem entre altres qüestions com s’articula la relació entre indústria i territori, quin és el paper que han de jugar els governs locals en la promoció i en la gestió d’aquests espais i quins són els principals reptes i oportunitats que planteja un sector que mai no ha deixat de ser estratègic des d’un punt de vista econòmic però també territorial.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.