1. Informatie over het verkopen met een verlies - iets dat voor tienduizenden Nederlanders de harde realiteit is- blijft moeilijk te vinden. Praktijkervaring is zo mogelijk nog lastiger te vinden. Er zijn een hoop adviseurs die vertellen wat ze denken of hopen, maar niet wat je nodig hebt als het om zoveel geld gaat. Arno Wingen van http://www.huisverkopenmetverlies.nl vertelt meer over het verkopen met een verlies op basis van meer dan 100 afgeronde verliestrajecten

    # vimeo.com/53571987 Uploaded 45 Plays 0 Comments
  2. Wat gebeurt er als je een open huis organiseert met een uniek marketingsysteem? Meer dan 30 bezichtigingen in 1 weekend. Een open huis overspoelt door mensen. Dat ziet zo uit.

    En het huis? Dat is natuurlijk verkocht.

    Weten hoe? Kijk op http://www.eindelijkverkocht.nl

    # vimeo.com/53444336 Uploaded 26 Plays 0 Comments

Systeem Makelaardij Kanaal

Arno Wingen

Het kanaal van NVM kantoor Systeem Makelaardij. Gespecialiseerd in complexe situaties, verkoopadvies bij woningen die onmogelijk verkoopbaar lijken en de makelaar met de meeste ervaring in Nederland op vlak van restschulden.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.