1. Tijdens deze eerste bijeenkomst bogen onze ProudMom work-life coaches zich over de thema's die zij dagelijks tegenkomen in hun gesprekken met carrièremoeders. Wat blijkt? Bij vrijwel iedereen kwamen een aantal van dezelfde thema's naar voren, zoals bijvoorbeeld omgaan met schuldgevoelens, ruimte voor jezelf maken, omgang in je relatie, de balans tussen hoofd en lichaam terugvinden en grenzen stellen..

    # vimeo.com/53837398 Uploaded 189 Plays 0 Comments
  2. Op de eerste bijeenkomst van de ProudMom coaches wordt onder leiding van fitness-goeroe Oswin Beingsick besproken hoe het work-life-pakket van ProudMom nóg beter gemaakt kan worden om carrieremoeders nóg beter te kunnen helpen om de balans tussen werk en gezin te vinden.

    # vimeo.com/53849706 Uploaded 25 Plays 0 Comments

ProudMom

ProudMom

ProudMom biedt oplossingen voor carrièremoeders om tijdens en na de zwangerschap de balans te vinden tussen carrière en gezin. Het ProudMom work-life pakket bestaat uit work-life coaching, back-in-shape training en voedingsadvies en heeft een landelijke…


+ More

ProudMom biedt oplossingen voor carrièremoeders om tijdens en na de zwangerschap de balans te vinden tussen carrière en gezin. Het ProudMom work-life pakket bestaat uit work-life coaching, back-in-shape training en voedingsadvies en heeft een landelijke dekking. Door het work-life pakket als preventieactiviteit aan te bieden aan werkgevers en verzekeraars in het topsegment, voorkomt ProudMom zwangerschapsgerelateerd uitval en verzuim, en stimuleert zij de doorgroei van vrouwelijk toptalent.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.