1. Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή μας στην έκθεση Syskevasia 2012. Σε ένα ενιαίο χώρο 260 τ.μ. παρουσιάσαμε το PACK ARROW, μια ολοκληρωμένη πρόταση για την αυτοματοποίηση των τελικών σταδίων της συσκευασίας κάθε προϊόντος, από το τέλος της πρωτογενούς συσκευασίας έως την αποθήκευση.

  Στο PACK ARROW περιλαμβάνονται όλες οι τεχνολογίες που εφαρμόζονται στα τελικά στάδια της συσκευασίας: σήμανση και κωδικοποίηση προϊόντων, ετικετοποίηση, έλεγχος βάρους, εγκιβωτισμός, παλετοποίηση, περιτύλιξη παλέτας με φιλμ, διακίνηση συσκευασιών, ταξινόμηση συσκευασιών, αυτόματη αποθήκευση, σχηματισμός παραγγελίας (order picking), έλεγχος και εποπτεία γραμμής μέσω SCADA, εξαγωγή στατιστικών γραμμής συσκευασίας, ιχνηλασιμότητα προϊόντων.

  # vimeo.com/54519085 Uploaded
 2. Ο Όμιλος Θεοδώρου συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην έκθεση Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics 2017 που διεξήχθη από τις 4 έως τις 6 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo.

  Στο περίπτερό μας παρουσιάσαμε λύσεις για την αυτοματοποίηση και αύξηση παραγωγικότητας της εφοδιαστικής αλυσίδας εντός και εκτός των τειχών. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν “live” τις λύσεις μας για:

  - αυτοματοποίηση της αποθήκης (παραλαβές, έλεγχος και σήμανση, αποθήκευση & ενδοδιακινήσεις, picking, packing, βελτιστοποίηση απόδοσης εργαζομένων, έλεγχος φορτώσεων, απογραφή αποθήκης)
  - εξοπλισμός για την αποθήκη (εκτυπωτές ετικετών, barcode scanners, φορητά τερματικά, ασύρματα δίκτυα, κ.α) των κορυφαίων οίκων Zebra, TSC, Extreme και Datalogic
  - τιμολόγηση επί αυτοκινήτου
  - τις νέες τεχνολογίες στο mobility
  - περιτύλιξη παλετών με stretch film, με αυτόματα και ημι-αυτόματα συστήματα περιτύλιξης παλετών Robopac σε συνδυασμό με το υψηλής τεχνολογίας stretch film ULTRAStretch™
  - τις καινοτόμες ταινίες συσκευασίας ULTRATape™ για μηχανές αυτόματης και ημιαυτόματης σφράγισης χαρτοκιβωτίων

  # vimeo.com/244168714 Uploaded
 3. Παρουσίαση του Ομίλου Θεοδώρου στην FoodTech 2019 με θέμα "Industry 4.0 και η εφαρμογή του στις ελληνικές επιχειρήσεις".

  Δρ. Μάριος Χατζηανδρέου, Director of Business Development

  Uploaded
 4. Ο Όμιλος Θεοδώρου είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές συστημάτων βιομηχανικής συσκευασίας με δραστηριότητα σε κωδικοποίηση και ιχνηλασιμότητα προϊόντων, αυτοματοποίηση παραγωγικών διαδικασιών, ψηφιακό μετασχηματισμό (Industry 4.0), ποιοτικό έλεγχο προϊόντων και ρομποτική συσκευασία.

  Τα τελευταία 15 χρόνια η εταιρεία μας, σε συνεργασία με την γερμανική Herma, ανέπτυξε δραστηριότητα στα συστήματα ετικετοποίησης των προϊόντων.

  Διαθέτουμε μία πλήρη γκάμα διατάξεων που καλύπτουν κάθε ανάγκη ετικετοποίησης προϊόντων, ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

  Στο εργοστάσιό μας στην Παιανία η εξειδικευμένη μας ομάδα αναλαμβάνει τη σχεδίαση και προσαρμογή κάθε διάταξης στις ανάγκες του πελάτη, την κατασκευή της διάταξης, την εγκατάσταση στον χώρο του πελάτη και την τεχνική υποστήριξη μετά την εγκατάσταση.

  Κατά τη σχεδίαση κάθε διάταξης ετικετοποίησης λαμβάνεται ειδική μέριμνα, ώστε να μπορούν να καλυφθούν με ελάχιστες παρεμβάσεις νέες ανάγκες που πιθανόν προκύψουν στο μέλλον.

  Η εταιρεία μας έχει εγκαταστήσει περισσότερες από 300 επιτυχημένες διατάξεις ετικετοποίησης σε όλους τους κλάδους της βιομηχανικής συσκευασίας.

  Σε αυτο το βίντεο σας παρουσιάζουμε κάποιες χαρακτηριστικές εφαρμογές συστημάτων ετικετοποίησης που έχουμε υλοποιήσει.

  # vimeo.com/494394340 Uploaded
 5. CobotMat CP-11
  Σύστημα Παλετοποίησης με Συνεργατικό Ρομπότ Cobot

  - Ιδανικό για μικρές και μεσαίες παραγωγές
  - Ιδανικό για εργοστάσια με περιορισμένο διαθέσιμο χώρο
  - Εύκολη & Γρήγορη Εγκατάσταση (Plug & Play)
  - Χειρισμός προϊόντων με υψηλή ακρίβεια
  - Δεν απαιτείται περίφραξη
  - Υψηλά πρότυπα ασφάλειας
  - Συνεργασία με τον άνθρωπο στον ίδιο χώρο εργασίας
  - Εύκολη αναβάθμιση για κάλυψη νέων αναγκών

  Περισσότερα στο cobots.gr

  # vimeo.com/515260992 Uploaded

Όμιλος Θεοδώρου

Theodorou Group PRO

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.