1. Om Noord Nederland beter bereikbaar te maken is er geld nodig om te investeren in innovatie en verbetering van het wegen en openbaar vervoer netwerk.

  Met deze infographic laten we zien waarom deze investering zo belangrijk is en op welke punten innovatie kan leiden tot een betere bereikbaarheid van het Noorden van Nederland.

  # vimeo.com/59230692 Uploaded 53 Plays 0 Comments
 2. Het project ‘Kansen voor Flevoland’ heeft de afgelopen jaren 1600 banen opgeleverd. Dit blijkt uit de documentaire ‘Kansen voor Flevoland’ die onder het oog van 160 ondernemers op 28 november 2013 in Walibi Flevo in première is gegaan.
  In de film vertellen vijf gepassioneerde ondernemers hoe zij met behulp van het project innovatieve producten versneld tot stand hebben gebracht. Tijdens de bijeenkomst blikten de deelnemende ondernemers samen met de provincie, Syntens, Kamer van Koophandel en de Ontwikkelingsmaatschappij Flevoland terug op dit succesvolle project.

  een productie van: De Jongens van Lucht
  muziek: Matthijs van der Veer

  # vimeo.com/90657226 Uploaded 45 Plays 0 Comments
 3. WHAT’S NEXT IN MEDIA, MARKETING AND E-BUSINESS? E-Day.
  Het jaarlijkse e-buisness congres dat vanaf dit jaar plaats vindt in de voormalige Stork fabriek in Amsterdam.
  Deze film komt uit 2012. Ook in 2013 heb ik de teaser en de aankondigingen van de sprekers gemaakt. En zeer waarschijnlijk dit jaar weer!

  muziek: Paul Kalkbrenner Kruppzeug

  # vimeo.com/90648868 Uploaded 55 Plays 0 Comments
 4. Het Jazz Orchestra of the Concertgebouw speelde de sterren van de hemel tijdens het International Film Festival Rotterdam. Het orkest initieert en participeert regelmatig in speciale projecten met andere ensembles en kunstvormen. Al eerder maakte ik background visuals voor deze bigband toen ze speelden tijdens het Grachtenfestival bij EYE Amsterdam. Ik heb nu dezelfde beelden op een ander formaat hergebruikt.

  De kunst was om bij 12 tracks bijpassend beeldmateriaal te vinden uit een collectie archiefbeeld van de EYE.
  In mijn compilatie zie je steeds een intro van het nummer met daarna 1 van de 2 loops die erbij horen. Zonder veel te animeren kon ik snel en tegen minimale kosten toch een goede sfeer neerzetten. Ik heb er 6 achter elkaar gezet.

  muziek: Amsterdam After Dark, comp. George Coleman, arr. Henk Meutgeert
  iov. Nog Harder

  # vimeo.com/93618120 Uploaded 79 Plays 1 Comment
 5. Ter afronding van de inrichting natuur- en waterbergingsgebied De Onlanden, heeft Staatsecretaris Sharon Dijksma van Economisch Zaken de stuw bij Roderwolde in werking gezet.

  Dienst Landelijk Gebied gaf mij de opdracht een animatie te maken die de noodzaak en de werking van de Onlanden op een overzichtelijke manier weergeeft. Deze animatie werd vertoond tijdens de openingshandeling bij de stuw op 23 juni.

  muziek: Matthijs van der Veer
  voice over: Leonieke Toering

  # vimeo.com/100117145 Uploaded 65 Plays 0 Comments

Saar Visser Motion Graphics

Saar Visser Plus

Motion graphic design

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.