1. # vimeo.com/32207940 Uploaded 15 Plays 0 Comments
 2. De nieuwe entree van winkelcentrum de Lely in Arnhem heeft een facelift gekregen. De oude façade is vervangen door een eigentijds volume waarin ledverlichting is opgenomen die alle kleuren op het 550 vierkante meter grote doek kan projecteren. Afgelopen week zijn de laatste werkzaamheden aan de entree afgerond. Tijdens de feestdagen heeft “de lampion” al gebrand, maar sinds vorige week is de ledverlichting zodanig ingesteld, dat op het doek het hele kleurenspectrum in een rustig tempo aan het oog voorbij trekt.

  Hierdoor is de zichtbaarheid van winkelcentrum sterk vergroot. De “lampion” is al van grote afstand te zien en trekt de aandacht.

  De revitalisering van het winkelcentrum is een initiatief van de eigenaar De Hoge Dennen Holding B.V. Deze heeft op ten noort blijdenstein architecten en adviseurs opdracht gegeven een upgradevoorstel te maken. Om het winkelcentrum duidelijker in zijn omgeving te positioneren is deze aanpassing van de entree van het winkelcentrum voorgesteld. De reclamezuil op het terrein zal eveneens worden aangepast. Daarnaast is ook het huidig interieur grondig onderhanden genomen.

  projectarchitect: Jan Willem van der Sman

  # vimeo.com/84883266 Uploaded 853 Plays 0 Comments
 3. In 2011 heeft ons bureau een visie gepresenteerd voor het weer op maaiveld brengen van de Utrechtse Waterlinieweg en deze opnieuw als een laan of singel uit te voeren. Berlage heeft dit in 1920 ook al een keer voor de Gemeente Utrecht getekend. De plannen van de overheid om de A27 te verbreden maken het mogelijk om de Waterlinieweg als sluiproute te beperken en om opnieuw na te denken over de mooie kansen die dit biedt om ook de oostkant van de stad verder te ontwikkelen!

  # vimeo.com/108065468 Uploaded 118 Plays 0 Comments

Op ten noort blijdenstein architecten & adviseurs

ONB Architecten & Adviseurs

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.