Een overzicht van de 'dagen van geluk', een jaarlijks event georganiseerd door de vzw Academie voor Levenskunst.

# vimeo.com/19362864 Uploaded 187 Plays 0 Comments

Follow

Academie voor Levenskunst

creative men Plus

De Academie voor Levenskunst is een denkbeeldige plaats, een virtuele vereniging, een collectief en een netwerk van mensen die samen met anderen willen nadenken over de belangrijke dingen van het leven, over lijden en liefde, en over levenskunst. Het…


+ More

De Academie voor Levenskunst is een denkbeeldige plaats, een virtuele vereniging, een collectief en een netwerk van mensen die samen met anderen willen nadenken over de belangrijke dingen van het leven, over lijden en liefde, en over levenskunst. Het ontwikkelen en uitdragen van positieve ideeën en inspirerende beelden staat daarbij voorop. Wij geloven dat een groot aantal kleine veranderingen bij een groot aantal mensen tot een emergente transformatie in het bewustzijn kan leiden, een soort fase-overgang die een verschil kan maken in de samenleving. Het volstaat immers dat voldoende mensen zich bewust worden van een ethische levensvisie en dat voldoende mensen hun eigen leven en dat van hun medemensen ernstig gaan nemen.

Er is geen enkel formeel lidmaatschap en er is ook geen enkele commerciële bedoeling. De Academie voor Levenskunst wordt gedragen door het enthousiasme van de medewerkers en van de vele deelnemers die ons hun steun blijven betuigen en ons overtuigen van de belangrijkheid van onze inzet in het onderzoek van lijden, liefde en geluk.

Het verbindende uitgangspunt is een gemeenschappelijke visie, een denkkader, een masterplan dat wordt aangeboden in een reeks van vijf lezingen, evenals in de boeken ‘De Strategie van het Geluk’ en ‘Gelukkiger Leven’ van Gerbert Bakx. Al wie ooit aan deze lezingen heeft deelgenomen en/of de boeken heeft gelezen, wordt als virtueel lid van de Academie voor Levenskunst beschouwd en is uitgenodigd om deel te nemen aan en bij te dragen tot de verdere activiteiten.

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.