Spain HD

Montserrat, Luces mágicas. Meditación
Montserrat, Magical lights. Meditation

Durant el solstici d'estiu és un espectacle veure com l'ombra de Montserrat arriba fins al mar, una muntanya tan especial de silueta única formada per les seves agulles, coves i monòlits de conglomerat juntament amb el moviment de la llum del sol, la boira i les estrelles, formen imatges increïbles que han atret i atrapat a milers de persones al llarg del temps.
El video "Meditació" amb música del disc Astralic de Jero Castellà intenta captar i transmetre part d'aquesta màgia, la nostra visió i sentiment envers aquesta Muntanya.
Montserrat ha estat qualificada tradicionalment com una muntanya màgica, conjunció energètica de radiacions tel·lúriques i còsmiques, d'elements mitològics com el Sant Grial, cultures desaparegudes, presència de llums estranyes (UFO) entre moltes altres llegendes. Potser la troballa més destacada és la d'una verge negra datada del S XI coneguda com "la moreneta", patrona de Catalunya.

Edicio i video: Jose Angel Arroyos fotomedia3.com

Musica: Meditació. astralic.com forma part del Cd ASTRALIC, projecte personal de Jero Castellà, on crea atmosferes úniques combinant estils i sonoritats de tot el món, un viatge a través de música instrumental i vocal suggerent, alternant veus i guitarres de pop-folk, melodies orientals i africanes.

# vimeo.com/222156683 Uploaded 1,175 Plays 8 Comments

Spain HD

Nobilis Bellator Plus

A channel where you can find the best of Spain's HD films. Spain, a place to visit a place to enjoy, a place to remember. Some people even choose to live here...;-) If you have a film about Spain in HD that shows off a place worth seeing, shout-out and…


+ More

A channel where you can find the best of Spain's HD films. Spain, a place to visit a place to enjoy, a place to remember. Some people even choose to live here...;-) If you have a film about Spain in HD that shows off a place worth seeing, shout-out and tell us about it.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.