Personal i Intransferible

 1. ESPELEOLOGIA ALS 5 CONTINENTS. 1ª Part (1 de 3). Autora: Montserrat Ubach.

  Aquest audiovisual l'he passat varies vegades en cursets i actes de divulgació. És un recorregut subterrani per alguns dels països visitats arran de les nostres campanyes. Però, bàsicament, és un cant a l'aventura, un dels aspectes que més m'ataruen de l'espeleologia.

  # vimeo.com/55809035 Uploaded 127 Plays 0 Comments
 2. ESPELEOLOGIA ALS 5 CONTINENTS. 2ª Part (2 de 3). Autora: Montserrat Ubach.

  En aquesta segona pas fem un repàs a les grans cavitats que hem conegut, com la Cockain a Turquia o el Sótano de las Golondrinas a Mèxic, una de les cavitats més representatives del carst tropical.

  Sistema Purificación (Mèxic), Sistema Candelària (Guatemala), Lapa de Terra Ronca (Brasil), Mammoth cave (USA), Windsor cave (Jamaica), Guácharo (Venezuela), Fun Fun (República Dominicana), Oskola-Kristihola (Noruega)...

  # vimeo.com/55809037 Uploaded 127 Plays 0 Comments
 3. ESPELEOLOGIA ALS 5 CONTINENTS. 3ª part (3 de 3). Autora: Montserrat Ubach.

  La histoplasmosi, la malaltia que varem contraure a Cuba.

  Animals a les coves de Madagascar, Borneu, Canadà, Illes Galàpago, Bali, Brasil, Tasmania, Bolivia... Coves sagrades a Perú, Costa Rica, Patagonia, Sudàfrica, Thailàndia, Marroc, Yucatan, Afganistà, Algèria, Açores, Jamaica, Tunísia, Barbados... Tribus troglodites a Filipines: Taut Bató, Igorrot , Tasaday...

  # vimeo.com/55809039 Uploaded 114 Plays 0 Comments
 4. EL PASTOR QUE EM VA ENSENYAR L'AVENC MONTSERRAT UBACH. Autora: Montserrat Ubach.

  Ramón Puigantell és fill dela casa de Caballera Baixa, on pertany el terreny on hi ha l’avenc Montserrat Ubach. Ell va ser el pastor que, per Setmana Santa de 1963, ens va indicar on era la boca de l’avenc. Després de tants anys ens retrobem i recordem aquell moment.

  # vimeo.com/55809038 Uploaded 328 Plays 0 Comments
 5. DIVERTIMENTO AL FONS DE TREBICIANO. Autora: Montserrat Ubach.

  L'Abisso de Trebiciano, ubicat en el carst de Triestre, té 329 metres de fondària. Frederic Lindner el va explorar per primera vegada en 1841 i durant 68 anys va ser el rècord mundial de profunditat. Al fons circula el Timavo, un riu mític pels espeleòlegs d'Itàlia i Eslovènia.

  Aquest vídeo està gravat durant la nostra baixada a l'avenc l'estiu del 2011. I per celebrar un aniversari espeleològic... te sorpresa.

  # vimeo.com/55471526 Uploaded 138 Plays 1 Comment

Personal i Intransferible

Montserrat Ubach

Aquest és el canal personal i intrasferible de Montserrat Ubach

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.