De Popfabryk presenteert: Op Komst, fotomanifestatie in de Leeuwarder binnenstad

Vanaf maandag 17 september tot 15 oktober 2012 vormde de Leeuwarder binnenstad een maand lang het decor voor Op Komst, een fotomanifestatie over jong Fries talent en dóór jong Fries talent.

Nooit eerder werd de binnenstad van Leeuwarden op deze manier ingezet als openbare expositieruimte. Op Komst leidde je middels zesentwintig foto’s dwars door het hart van de Friese hoofdstad. De wandelroute startte aan de voet van de Oldehove en voerde over de Nieuwestad richting de Blokhuispoort en langs het nieuwe Zaailand om uiteindelijk bij de Stadschouwburg De Harmonie te eindigen.

De drie talentvolle Friese fotografen Erikjan Koopmans, Ruben van Vliet en Dirk van der Vaart volgden in 2012 elk een opkomende Noordelijke act. Het resultaat biedt een uniek kijkje in het leven van aanstormende muzikanten Kraantje Pappie, A Silent Express en Pioneers of Love.

De video is gemaakt door: Patrick van der Wal, patrickvanderwal.nl/

# vimeo.com/55431456 Uploaded 454 Views 0 Comments

Popfabryk

Popfabryk

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.