1. Andrey wordt al zijn hele leven gepest op school. Zijn thuis situatie was moeilijk door het drank probleem van zijn moeder en om te voorkomen dat hij de straat op zou gaan zoals vele duizende kinderen in de Oekraine werd hij preventief opgevangen bij The Way Home organisatie. Ook op zijn nieuwe school is Andrey doelwit van pesterijen maar gelukkig nemen de andere jongens uit het centrum het voor hem op. Andrey maakte tijdens de OneMinute junior workshops van Unicef een film over zijn gevoelens.

  # vimeo.com/68075695 Uploaded
 2. # vimeo.com/65324520 Uploaded
 3. # vimeo.com/65324521 Uploaded
 4. Oleg Tuleybich leeft al 15 jaar op straat. In dit deel zijn we op zoek naar Oleg en ontmoeten we zijn pasgeboren baby en schoonfamilie.

  # vimeo.com/64379385 Uploaded
 5. Oleg leeft al 15 jaar op straat. Zijn moeder werkte als straatveger. Samen woonden ze in een kleine ruimte naast een afvalbuis. Een plekje van 2 bij 2 meter. Na 10 jaar had zijn moeder recht op een flat. Maar door missende papieren kwam hier vertraging op. Ze overleed nog voordat ze de flat kon krijgen. Oleg bleef alleen achter en leeft sindsdien op straat. Hij is moe. Soms zo moe dat hij niet meer wil leven.

  # vimeo.com/64090107 Uploaded

Odessa Project

Daimon Xanthopoulos

Stream of stories from the Odessa Project.

Browse This Channel

Shout Box

 • Daimon Xanthopoulos

  Follow all the stories from odessa here! want to support these children, share their stories with friends.

  by Daimon Xanthopoulos

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.