1. Köszönjük minden kedves partnerünknek az ide évet! Találkozunk 2013-ban :-)

  Just Creative

  # vimeo.com/55805171 Uploaded
 2. A karácsonyi rohamot várja az egymilliárdos beruházásból megújuló Pólus Center

  Célegyenesbe ért Magyarország egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező bevásárlóközpontjának felújítása

  A nehéz gazdasági környezet ellenére is folyamatos megújulásra képes Pólus Center az európai szintű vásárlási kultúra egyik hazai megteremtője. December 6-án célegyenesbe ért a bevásárlóközpont több mint egymilliárd forintos beruházással megvalósuló felújítása. A tulajdonostársak a forgalom és a bérlők számának növekedését várják a beruházástól. A magyar kivitelező, a Market Építő Zrt. kiváló munkát végzett, és időben befejezte a munkálatokat decemberre. A felújítás több száz főnek adott munkát és számos hazai alvállalkozó számára teremtett üzleti lehetőséget.

  # vimeo.com/56321480 Uploaded
 3. Lola szőke ciklonná változott!

  Kipróbálta milyen dögös is lenne szőkén… meg vörösen… meg ében feketén…

  Melyik áll neki a legjobban? Hát mind! Lola régi titkos vágya válhatott valóra, amikor felpróbálhatott számtalan parókát a Fő-próba stúdiójában és végre azt is megtudta, hogyan nézne ki szőkén. Eláruljuk: nagyon dögösen!

  http://www.foproba.hu/

  # vimeo.com/59049488 Uploaded
 4. Egy perc alatt felforrósodott a hangulat a Valentin napi sztártekerésen: Árpa Attiláék nyerni jöttek, Szentgyörgyi Rómeó és tandem-társa Pordán Petra azonban nagyon magasra tette a lécet, a többi sztárpár a nyomukba se ért.

  Árpa Attila, feleségével Tomán Szabinával, Lola és kedvese, Brasch Bence, világklasszis kajakozónk Dudás Miklós és szerelme, valamint Szentgyörgyi Rómeó és Pordán Petra is nyeregbe pattant, hogy együtt, ám mégis versenyt tekerjenek a szerelemért Valentin nap alkalmából.

  # vimeo.com/60098318 Uploaded
 5. A Sport24 szerdai gálaestjén átadták az Év legjobb sportolóinak járó elismeréseket. Az olvasók portálunk szavazásán választották meg 2012 legjobbjait.

  Több héten keresztül zajlott a Sport24 szavazása, amelyben kerestük a tavalyi szezon legjobb sportolóit, az év legnagyobb meglepetését, valamint a legvonzóbb férfi és női sportolónkat. A sok ezer voks után megszülettek az eredmények. A győzteseket szerdán egy kellemes est keretében köszöntöttük.

  http://sport.hir24.hu/tobb-sport/2013/02/14/sport24-ev-legjobbjai-szavazas-dijatado-gala/

  # vimeo.com/61517840 Uploaded

Just Creative

Just Creative

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.