1. Skyl og pluk persillen. Blend halvdelen med rasp, revet parmesan, hvidløg, salt og peber. Skræl persillerødderne og kog dem møre i letsaltet vand. Skær dem ud i grove stykker og rist dem gyldne på panden.
  royalgreenland.dk

  # vimeo.com/55858489 Uploaded 2,863 Plays 0 Comments
 2. Klargør majsene og pensl dem med olie hvorefter de krydres med salt og peber. Hvidløgene deles i halve og pensles med olie. Grill majs og hvidløg til de er møre og gyldne. Rør friskosten med hvidløg, salt, peber og citronsaft. Del laksefileten i 4 stykker og grill dem på skindsiden til de er varme og saftige. Drys med frisk kørvel og server med nye kartofler.
  royalgreenland.dk

  # vimeo.com/55926890 Uploaded 334 Plays 0 Comments
 3. Citronskallen rives fint over laksen og gnides herefter med olivenolie, salt og peber. Broccolien skæres i mindre buketter, og nektarinerne deles i store stykker. Kom broccoli i en gryde med ganske lidt vand, lidt olivenolie og krydr med salt.
  royalgreenland.dk

  # vimeo.com/55926722 Uploaded 936 Plays 0 Comments
 4. Blend 1 fed hvidløg med ½ dl olivenolie, friske timianblade, salt og peber. Placer hellefisken i folien og pensl den med krydderolien. Giv fisken lidt ekstra salt og peber. Luk foliepakkerne og kom dem på grillen. Blomkålene deles i buketter og blancheres i 30 sek; hvorefter de deles yderligere og pensles med olie.
  royalgreenland.dk

  # vimeo.com/55926720 Uploaded 617 Plays 0 Comments
 5. Gnid laksen med olivenolie salt og peber. Skyl salaten og rens de øvrige grøntsager. Radiserne skæres i tynde skiver og lægges i koldt vand.
  royalgreenland.dk

  # vimeo.com/55926719 Uploaded 367 Plays 0 Comments

Royal Greenland Opskriftsvideoer

Royal Greenland PRO

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.