1. Capítulo 1. De ovejas y geranios – En la base secreta de la organización terrorista internacional SPECTRUM, Nº1 y Nº2 maquinan poner en marcha la operación JERICÓ. Mientras tanto, Harry Scalletti y Julius Jackson, dos inspectores de policía del departamento de homicidios de Los Ángeles, van tras la pista de Bigote Manchú, caco y traficante escurridizo donde los haya. En una vigilancia consiguen dar con él.

  EPISODE 1X01 with ENGLISH SUBTITLES > http://goo.gl/ehAj6H

  OFFICIAL WEBSITE: http://scalletti.com/
  (webserie sin ánimo de lucro)

  # vimeo.com/54363496 Uploaded
 2. Estreno 19 de diciembre en http://www.scalletti.com
  Música del trailer gentileza de The Gruixut's and The Rock&Roll Brothers http://www.thegruixuts.com/

  # vimeo.com/55756832 Uploaded
 3. MAKING OF de la webserie 'SCALLETTI : GIRONA CONNECTION', realizado por Pitu González, de http://www.factoriacorman.com

  # vimeo.com/55194171 Uploaded
 4. Un antropòleg i la seva dona i col·laboradora, viatgen a través de les zones de parla catalana de França i Espanya. Comparteixen la seva visió de la cultura catalana, de segles d'antiguitat, però que alhora és molt desconeguda pel públic de parla anglesa. El seu temor és que la llengua catalana, que ha sobreviscut a períodes de severa repressió i que és essencial per a la supervivència d'aquesta cultura tan rica, està en greu perill.

  Uploaded 274 Plays 0 Comments

els meus videos.

Guillem Terribas

Selecció dels vídeos que m'han agrdat, interessat...

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.