1. Ministrstvo za kmetijstvo in okolje je 7. decembra 2012 objavilo težko pričakovan osnutek Uredbe o komunalnih odpadkih. Javna razprava o osnutku je omogočila predvsem zainteresiranim poslovnim subjektom, družbam in IJS sooblikovanje enega izmed najpomembnejših podzakonskih aktov, ki naj zagotovi učinkovitejše ravnanje s komunalnimi odpadki v državi.

  # vimeo.com/56004519 Uploaded 26 Plays 0 Comments
 2. Ministrstvo za kmetijstvo in okolje je 7. decembra 2012 objavilo težko pričakovan osnutek Uredbe o komunalnih odpadkih. Javna razprava o osnutku je omogočila predvsem zainteresiranim poslovnim subjektom, družbam in IJS sooblikovanje enega izmed najpomembnejših podzakonskih aktov, ki naj zagotovi učinkovitejše ravnanje s komunalnimi odpadki v državi.

  # vimeo.com/56008503 Uploaded 35 Plays 0 Comments
 3. Ministrstvo za kmetijstvo in okolje je 7. decembra 2012 objavilo težko pričakovan osnutek Uredbe o komunalnih odpadkih. Javna razprava o osnutku je omogočila predvsem zainteresiranim poslovnim subjektom, družbam in IJS sooblikovanje enega izmed najpomembnejših podzakonskih aktov, ki naj zagotovi učinkovitejše ravnanje s komunalnimi odpadki v državi.

  # vimeo.com/56076067 Uploaded 29 Plays 0 Comments
 4. Ministrstvo za kmetijstvo in okolje je 7. decembra 2012 objavilo težko pričakovan osnutek Uredbe o komunalnih odpadkih. Javna razprava o osnutku je omogočila predvsem zainteresiranim poslovnim subjektom, družbam in IJS sooblikovanje enega izmed najpomembnejših podzakonskih aktov, ki naj zagotovi učinkovitejše ravnanje s komunalnimi odpadki v državi.

  # vimeo.com/56068319 Uploaded 0 Plays 0 Comments
 5. Ministrstvo za kmetijstvo in okolje je 7. decembra 2012 objavilo težko pričakovan osnutek Uredbe o komunalnih odpadkih. Javna razprava o osnutku je omogočila predvsem zainteresiranim poslovnim subjektom, družbam in IJS sooblikovanje enega izmed najpomembnejših podzakonskih aktov, ki naj zagotovi učinkovitejše ravnanje s komunalnimi odpadki v državi.

  # vimeo.com/56058161 Uploaded 28 Plays 0 Comments

Okoljski posvet: Poti za učinkovito Uredbo o komunalnih odpadkih

Fit media

Ministrstvo za kmetijstvo in okolje je 7. decembra 2012 objavilo težko pričakovan osnutek Uredbe o komunalnih odpadkih. Javna razprava o osnutku je omogočila predvsem zainteresiranim poslovnim subjektom, družbam in IJS sooblikovanje enega izmed najpomembnejših…


+ More

Ministrstvo za kmetijstvo in okolje je 7. decembra 2012 objavilo težko pričakovan osnutek Uredbe o komunalnih odpadkih. Javna razprava o osnutku je omogočila predvsem zainteresiranim poslovnim subjektom, družbam in IJS sooblikovanje enega izmed najpomembnejših podzakonskih aktov, ki naj zagotovi učinkovitejše ravnanje s komunalnimi odpadki v državi.
Več na: http://www.zelenaslovenija.si

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.