1. Ballonnenboog huren in regio Dordrecht? Bel dan Jerry de Ballonheer! De specialist voor ballondecoratie in de drechtsteden. Naar een ballonboog ook het adres voor rode lopers, afzetpaaltjes, ballonpilaren en natuurlijk fantastisch entertainment met ballonnen.

  # vimeo.com/71914108 Uploaded 20 Plays 0 Comments
 2. Suikerspinmachine huren doe je bij Clown Zassie Entertainment uit Dordrecht! Wij komen graag naar uw feest of evenement om daar onbeperkt suikerspinnen uit te delen. Wij verzorgen deze attractie compleet: machine, stand, stokjes, suiker, prullenbak en bediening.

  Ideaal als aanvulling op een ballonartiest of een volledig programma.
  Kijk snel op onze website: http://www.clownzassie.nl en informeer naar de mogelijkheden!

  # vimeo.com/69220666 Uploaded 12 Plays 0 Comments
 3. Sjaak de Piraat is een veelzijdig kinderartiest. Door heel Nederland en Vlaanderen is hij inzetbaar voor kindershows in piratenstijl, complete feesten in piratenstijl en meer.
  Ook in te zetten als ballonartiest waarbij hij jong en oud doet verbazen met fantastische ballonfiguren. De boel eens flink op stelten zetten? zet Sjaak in als steltloper.

  Deze video laat zien wat Sjaak de Piraat u zoal kan bieden aan (kinder)activiteiten op uw feest of evenement.

  # vimeo.com/68130835 Uploaded 9 Plays 0 Comments
 4. In sneltreinvaart zie je hoe een ballonboog opgebouwd word. Balonbogen zijn te huur bij Clown Zassie Entertainment in Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht in allerlei kleuren.

  Kijk op onze website voor meer informatie

  # vimeo.com/38995113 Uploaded 4 Plays 0 Comments
 5. Op 25 juli 2009 ben ik door Gunther Tonbal van de Barendrechtse radio omroep Exxact FM geïnterviewd over mijn werk als Clown Zassie en alles er om heen. Een kort maar intressant radio interview.

  # vimeo.com/5757304 Uploaded 16 Plays 0 Comments

Clown Zassie Entertainment

Clown Zassie Entertainment

Video's van de kindershows en diensten van Clown Zassie Entertainment, specialist in kindervermaak

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.