1. # vimeo.com/8622635 Uploaded 38.2K Plays 12 Comments
 2. Inspirerende co-creatie bijeenkomst met ondernemers, overheid,maatschappelijk organisaties, kennisinstellingen en de Community of Talents (communityoftalents.nl). We zetten de Flevolandse pioniersmentaliteit in om kansrijke, innovatieve business ideeën te versnellen en succesvol te vermarkten. Op deze manier dragen we bij aan het welzijn én de economie in de regio.

  # vimeo.com/50313823 Uploaded
 3. Het Food Valley congres afgelopen donderdag in Ede was weer perfect georganiseerd. Natuurlijk is het belangrijkste van de dag dat Nsure de Food Valley Award heeft gewonnen. Eindelijk een B2B innovatiebedrijf dat deze prijs wint. Ik gun het Monique van harte en ze heeft het echt verdient; gefeliciteerd.

  De lezing van Jonas Ridderstråle (managemenguru) stak deze dag met kop en schouders uit boven alle ander lezingen. Ik ben zo brutaal geweest om de lezing -op de eerste paar minuten na- op te nemen. De lezing duurt een half uurtje, de slides zijn niet zo belangrijk, dus zet gewoon je computer aan, en luister goed. Jonas haalt veel punten naar voren waar Jarvis ook over schrijft, maar ook waar Harold van Garderen expert in is.

  "Organisation have to become more like laboratorium, including how to deal with failures". Harold noemt dat Safe-fail, Veilig falen. Grote organisaties zijn immers complexe addaptieve systemen. Jones heeft het over organisaties, en welk effect internet en social media heeft op de organisaties.

  # vimeo.com/15684530 Uploaded 180 Plays 2 Comments
 4. Voor alle geinteresseerden een kleine terugblik van de inspiratie sessie over Entrepreneurial Trendwatching met trendwatcher en futurist: Tony Bosma.

  # vimeo.com/43031024 Uploaded 1,350 Plays 0 Comments
 5. Copyright: Nicolaas G. Pierson Foundation

  # vimeo.com/26567754 Uploaded 11.6K Plays 0 Comments

Food 4 innovations

Wouter de Heij Plus

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.