1. En miniserie som går igenom de grundläggande funktionerna i Photoshop (CS5) man behöver för att bearbeta foto för publicering på webben.

  Del 1 - Arbetsflöde för att jobba med Photoshop för webben.

  # vimeo.com/57462950 Uploaded
 2. En miniserie som går igenom de grundläggande funktionerna i Photoshop (CS5) för att bearbeta foto för publicering på webben.

  Del 2 - Öppna bild, visa linjalen, översikt verktyg och paneler, lager

  # vimeo.com/57464391 Uploaded
 3. En miniserie som går igenom de grundläggande funktionerna i Photoshop (CS5) för att bearbeta foto för publicering på webben.

  Del 3 - Beskär bilden till rätt format

  # vimeo.com/57477445 Uploaded
 4. En miniserie som går igenom de grundläggande funktionerna i Photoshop (CS5) för att bearbeta foto för publicering på webben.

  Del 4 - grunder i att använda justeringslager. Det är det effektivaste sättet att jobba med smidig bildbehandling. Vi förändrar ljuset i bilden med nivåer och kurvor. Använder penseln för att "måla fram" effekter.
  I och med att det är justeringslager går dessa effekter att justera senare - när man sparar i Photoshops egen filformat, .psd.

  # vimeo.com/57481391 Uploaded
 5. En miniserie som går igenom de grundläggande funktionerna i Photoshop (CS5) för att bearbeta foto för publicering på webben.

  Del 5 - Vi gör två saker: 1) skärper bilden. Passar även på att visa hur man kan använda justeringslager för att bara skärpa en del av bilden.
  2) Spara för webb. Visar vikten av att optimera bilden för att få hög kvalité och liten bildstorlek.

  # vimeo.com/57484265 Uploaded

Photoshop för webben

kurs-resurs

Kort introduktion för att göra grundläggande bildbehandling i Photoshop (CS5) för användning på webben.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.