1. # vimeo.com/108821557 Uploaded 56 Views 0 Comments
 2. Hos Kocktails gør vi alt hvad vi kan for at forkæle vores kunder. Vi glæder os til at skulle være med til at danne rammerne om et arrangement, således det bliver som kunden ønsker.

  G4S har booket Kocktails til at stå for drikkevarer til deres julefrokost. Derfor har vi sendt dem en teaser, således at medarbejderne forhåbentlig får det indtryk, at Kocktails glæder sig til at feste med dem - for det gør vi hos Kocktails! Glæder os til at feste med vores kunder!

  kocktails.dk/

  # vimeo.com/80539484 Uploaded 465 Views 0 Comments
 3. Kocktails.dk

  Den 8. marts besøgte Kocktails lokalradio på vesterbro. Her er et kort klip fra udsendelsen.

  # vimeo.com/64493441 Uploaded 44 Views 0 Comments
 4. Kocktails.dk interviews the owner of a new pub in Copenhagen called The Barking Dog. Learn about the concept and ideas behind the pub and how to make your own Piña Colada from fermented pineapple.

  # vimeo.com/40928701 Uploaded 306 Views 0 Comments
 5. kocktails.dk

  Kommunikationsvirksomheden, Responsive, kontaktede Kocktails. De ville gerne fejre et år med tilgang af nye holdspillere, mange vundne kampe og sved på panden – derfor ville de holde en fodboldtemafest, og inviterede en lang række andre virksomheder indenfor.

  Udover en kocktailbar til 300 personer, så lavede vi et menukort, der passede til temaet. Vi filmede også tidligt på aftenen, således, at Responsive til næste fest kan sende en teaser med i invitationen.

  # vimeo.com/57461804 Uploaded 316 Views 0 Comments

Kocktails.dk

Rasmus Bjørn Dahl

Besøg http://www.kocktails.dk

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.