Referanser

RACECAR PRO

Referanser på teknikk og uttrykk:
De to første referansene handler om hvordan farger flyter ut på papir, og er et ok eksempel på tekst i dette uttrykket. Lambertseterfilmen er en jobb vi er i sluttfasen på nå, den har blyant over akvarell i kombinasjon…


+ More

Referanser på teknikk og uttrykk:
De to første referansene handler om hvordan farger flyter ut på papir, og er et ok eksempel på tekst i dette uttrykket. Lambertseterfilmen er en jobb vi er i sluttfasen på nå, den har blyant over akvarell i kombinasjon med animasjon. Også noe dybde som vi tror blir bra i filmen. WWF-referansen viser tydeligere hvordan dette kan bli et 3D univers med flere lag, og at vi har muligheten for å løsrive oss fra papirflaten. Papiret vil fremdeles danne bakgrunnen, men elemntene lever ikke nødvendigvis på ett plan. Til slutt har vi lagt med noen tidligere jobber som er innenfor samme uttrykk. Den siste er med for å vise forflytning fra scene til scene ved å følge elementer.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.