Het Bouwteam & GGTV

 1. Deze film beschrijft de dynamische jeugdanalyse die wordt uitgevoerd door Tandem Welzijn. De jeugdanalyse is onderdeel van de dynamische wijkagenda die in opdracht van de gemeente Nijmegen en in samenwerking met bewoners en partners in de wijk wordt opgesteld. De samenwerking laat zien dat een integrale aanpak helpt om jongerenoverlast terug te dringen en nieuwe perspectieven te bieden aan alle wijkbewoners.

  # vimeo.com/231509510 Uploaded 119 Views 0 Comments
 2. Deze video vertelt het verhaal van Het Talentenhuis in Nijmegen-Zuid. Het Talentenhuis is een plek waar jongeren kunnen ontdekken welk talent zij hebben. Een vrijwilliger ondersteunt jongeren in het ontwikkelen van hun talent. De professional van Tandem Welzijn ondersteunt hen daarbij en legt verbindingen met andere partijen in de wijk en de stad.

  # vimeo.com/194810347 Uploaded 206 Views 0 Comments
 3. Het KNOV-regioteam ondersteunt verloskundigen in de regio bij het vormgeven van integrale zorg. Op de Ledendag van de KNOV is het regioteam door middel van een korte film geïntroduceerd.

  We hebben het verhaal van het KNOV-regioteam verteld aan de hand van een drietal interviews en sfeerbeelden op locatie. Op deze manier krijgt de kijker een divers beeld van de onderwerpen die leven in de regio waarbij het regioteam ondersteuning kan bieden.

  # vimeo.com/192134012 Uploaded 62 Views 0 Comments
 4. Het jaarcongres van het College Perinatale Zorg stond in het teken van preventie. Wij maakten twee korte films van goede voorbeelden in Nederland.

  In Hoogeveen groeien veel kinderen op in een achterstandspositie. Een unieke samenwerking tussen gemeente en geboortezorg probeert hier al voor de geboorte iets aan te doen.

  # vimeo.com/189316190 Uploaded 190 Views 0 Comments
 5. Het jaarcongres van het College Perinatale Zorg stond in het teken van preventie. Wij maakten twee korte films van goede voorbeelden in Nederland.

  Deze film gaat over een bijeenkomst voor aanstaande vaders tijdens de voorbereiding op de bevalling. De positie van de man tijdens een zwangerschap is tot nu toe redelijk onderbelicht. Verloskundigen aan het IJ en ziekenhuis Boven 't IJ in Amsterdam proberen daar iets aan te doen. Zij organiseren een bijeenkomst specifiek voor mannen.

  # vimeo.com/189116449 Uploaded 682 Views 0 Comments

Het Bouwteam & GGTV

GGTV Plus

Het Bouwteam bouwt samen met u aan projecten, bijeenkomsten en trajecten binnen het sociale domein (jeugd, zorg, werk, onderwijs en welzijn). Wij zijn een organisatie van deskundige zelfstandigen afkomstig uit verschillende disciplines. GGTV behoort tot…


+ More

Het Bouwteam bouwt samen met u aan projecten, bijeenkomsten en trajecten binnen het sociale domein (jeugd, zorg, werk, onderwijs en welzijn). Wij zijn een organisatie van deskundige zelfstandigen afkomstig uit verschillende disciplines. GGTV behoort tot de vaklieden van Het Bouwteam en verzorgt alle film- en videocontent.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.