1. Petri Sarvamaa on EPP:n pääneuvottelijana raskaiden kuljetusajoneuvojen massoja ja mittoja uudistavassa direktiivissä, johon parhaillaan valmistellaan parlamentin kantaa. Sarvamaa yrittää torjua parlamentin pääneuvottelijan esityksen, joka kieltäisi Suomen vientiteollisuuden selkärangan, 25 metriset ja 60 tonnia kantavat suomalaiset normirekat. Tässä on kyse niistä rekka-autoista, jotka ajavat Suomesta muualle Eurooppaan. Tilanne on hankala, koska muutama EU-maa pelkää niitä kuin ruttoa.

  # vimeo.com/79285333 Uploaded
 2. EU on sellainen projekti, jossa pitäisi taata kasvuedellytyksiä yrityksille - reilua kohtelua, koska vain se takaa meille työtä ja verotuloja, joilla me voimme pitää yhteiskuntiamme yllä ja maksaa hyvinvointipalveluja.

  # vimeo.com/77812449 Uploaded
 3. Miten Euroopan digitaalisia sisämarkkinoita voidaan tehdä turvallisemmiksi, paremmiksi ja miten niistä saadaan kilpailuvaltti? Me Euroopassa pärjäämme vain sillä, että perustamme osaamiseen ja älyyn ja sellaiseen korvien välin panostukseen, jossa me olemme parempia kuin muut.

  Mikä siis mättää siinä, että emme ole etulinjassa?

  # vimeo.com/67804819 Uploaded
 4. Europarlamentissa tehdään 16.4. suuri päätös koskien teollisuuden päästöoikeuksia.

  Esityksen puolustajien mukaan nykyiset markkinat ovat teollisuudelle liian edulliset, eikä järjestelmä näin hillitse kasvihuonepäästöjä riittävästi. Hintaa pitäisi nostaa ja tehdä päästöoikeuksista niukka hyödyke.

  Esityksen vastustajat sen sijaan ovat huolissaan mitä teollisuuden kustannusten nousu tämän hetkisessä taloustilanteessa merkitsee koko Euroopan työllisyydelle ja hyvinvoinnille.

  Katso MEP Petri Sarvamaan videoblogi.

  # vimeo.com/63653014 Uploaded
 5. Näiden viikkojen kolme tärkeintä tapahtumaa Suomalaisten kannalta ovat maatalouspolitiikan äänestykset parlamentissa, neljäs rautatiepaketti komissiosta ja EU:n tuleva budjetti huippukokouksessa.

  # vimeo.com/58697155 Uploaded

Kokoomusmeppien videoblogi

Kokoomus PRO

Terveiset EU:sta!

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.