1. Clown Frodie is een jonge en energieke clown die een glimlach tovert op de gezichten van jong en oud! http://www.defamilieclown.nl

  # vimeo.com/4473197 Uploaded 783 Plays 0 Comments
 2. Op 30 november 2008 vond het Feest van Nicolaas plaats in de gemeente Weert. 3 uitverkochte shows zorgde in sporthal Leuken voor een onvergetenlijke sinterklaassfeer. Clown Frodie & Frodelien, de Pietenboyband, Pietenmeidengroep P3, Sinterklaas, 50 zwarte pieten en het Pieten Meiden Dansballet presenteerde een 75 minuten durend spectakel!

  # vimeo.com/4474336 Uploaded 237 Plays 0 Comments
 3. Clown Frodie en zijn vriendinnetje Clown Frodelien zorgen voor een waar theater spektakel! Ze zingen vet coole Sinterklaasliedjes. Natuurlijk worden er ook de nodige tovertrucs uitgehaald, ze presenteren zelfs spectaculaire illusie acts!

  Indien gewenst is ook Sinterklaas en het PietenDansballet een van de partij. Een zeer professioneel programma wat naar wens kan worden aangepast.

  # vimeo.com/4474230 Uploaded 402 Plays 0 Comments
 4. # vimeo.com/4913715 Uploaded 258 Plays 0 Comments
 5. Aartje is een flierefluiter, die altijd goede zin heeft. Hij is joviaal en spontaan, opgewekt en vrolijk, wat blijkt uit zijn uitbundige mimiek. Als tegenstelling op zijn uitbundigheid kan Aartje ook ineens heel erg ingetogen zijn als hij geniet van de kleine dingen om hem heen, zoals een mooie vlinder of een geurige bloem. Daarnaast is Aartje behoorlijk nieuwsgierig, avontuurlijk en enigszins eigenwijs en ondeugend, maar niet verwaand. Hij is een echte kindervriend, die kinderen alle aandacht geeft.

  Ga er maar eens goed voor zitten, want de Twinkelshow is niet alleen vrolijk en professioneel, maar ook grappig en gigaleuk!

  Tijdens deze show, die één uur duurt, maak je kennis met Aartje zelf maar ook met zijn dikke vriend en pleegvader Diederik Das. Aartje beleeft natuurlijk weer van alles en het wordt een dolle boel met onder andere toveren, lachen, zingen én…..dansen.

  # vimeo.com/4914421 Uploaded 251 Plays 0 Comments

Kindershow AnnieMatie

AnnieMatie

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.