1. # vimeo.com/66638717 Uploaded 9 Plays 0 Comments
 2. Op zondag 7 april organiseerden Poppunt en AB een gesprek met José James in Huis 23.

  José James is ondertussen een vaste waarde in het Urban Jazz-milieu. Hij vindt naadloos het midden tussen de wereld van de hiphop en die van de jazz. Ook het legendarische jazzlabel Blue Note viel inmiddels voor zijn straffe stem. Begin 2013 verscheen namelijk zijn Blue Note-debuut 'No Beginning No End' met medewerking van o.a. Hindi Zahra. Ook in België weet hij zijn publiek te verrassen: zijn AB-projecten rond Billie Holiday ('12) en John Coltrane ('09) werden overladen door ****-recensies en ook geestesgenoot Jef Neve haalt als pianist zelfs de loftrompet boven voor José James.

  Kurt Overbergh (programmator Ancienne Belgique) had het met José James oa over de mix tussen hiphop en jazz, zijn ervaring met labels als Brownswood Recordings en Blue Note, het ontstaan van zijn nieuwe plaat...

  Kon je er toen niet bij zijn? Geen nood: hier kan je het integrale gesprek herbekijken.

  # vimeo.com/65903896 Uploaded 20 Plays 0 Comments
 3. Op woensdag 30 januari 2013 zat Huis23, de living room van de AB, afgeladen vol voor een ontmoeting met de crème de la crème van de Vlaamse independent promoters. Brigitte Verbruggen, Annemie Arnauts, Chris Prouvé, Jo Langela, Filip De Groote, Géraldine Merchiers en Kurt Frederickx kwamen er een boekje opendoen over hun beroep, dat zich meestal achter de schermen afspeelt. Onbekend is onbemind, dachten we, dus was een woordje uitleg wel op z'n plaats. De promoters vertelden honderduit over wat hun job precies inhoudt, hoe belangrijk goeie promotie is voor een muzikant, de relatie tussen muzikanten en de media, hoe je een goeie promocampagne het beste aanpakt ... Het integrale gesprek kan je nu nog eens herbeleven alsof je er zelf bij was.

  # vimeo.com/58958737 Uploaded 116 Plays 0 Comments

Huis23

Poppunt

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.