1. Taller per posar a la pràctica tot el que els alumnes han anat aprenent en les sessions preparatòries.
  Treballen per grup i la idea es convertir l'institut en un RESORT de vacances.

  # vimeo.com/44346466 Uploaded 180 Plays 0 Comments
 2. Per anar perdent la port davant de les càmeres, l'actriu Marta Vila ha realitzat un taller amb els alumnes que formen part del projecte Ull, canvi i acció a Gàmbia. A partir de situacions imaginàries, la Marta ens va ensenyar com deixar-nos anar a l'hora de fer un STAND-UP

  # vimeo.com/43781726 Uploaded 207 Plays 0 Comments
 3. El meu avi viu a Cuba és un documental fet pels alumnes de l'institut la Garrotxa d' Olot dins el projecte que es realitza al nostre centre i que porta per nom Ull, canvi i acció.

  Aquesta experiència educativa consisteix en tot un treball de descobriment d'altres realitats socials, personals, culturals .... a diferents indrets del món guiats per companys de classe del país que es visita.

  Fins ara s'han realitzat 3 edicions al Marroc, una a Cuba, una cinquena al Panjab ( al nordoest de l'Índia i aquest curs visitarem Gàmbia.

  En aquesta ocasió viatgem fins a Cuba acompanyats de 3 companys de classe: en Gabi,la Liliana i la Lisbet. Amb ells descobrirem el seu país i viurem el retrobament amb les seves famílies.

  Podeu trobar més informació al nostre bloc

  ullcanviiaccio.blogspot.com

  # vimeo.com/41605373 Uploaded 471 Plays 1 Comment
 4. # vimeo.com/23404900 Uploaded 388 Plays 0 Comments
 5. # vimeo.com/15750806 Uploaded 515 Plays 1 Comment

ULL, CANVI I ACCIÓ

TONACALM Plus

Aquí teniu una mostra dels diferents documentals i dels treballs audiovisuals que hem creat en el nostre projecte Ull, canvi i acció

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.