Catering is voor de gasten een wereld van heerlijke smaken en geuren, rinkelende glazen, uitbundige kleuren en sublieme gastvrijheid. Maar daarachter gaat een wereld van punctuele organisatie en hard werken schuil. Dat is de wereld van de catering. En achter die wereld bevindt zich de onze. Een praktische wereld met de geur van afwasmiddel en het geluid van kratten met rammelende borden, maar ook hier is punctualiteit het hoogste doel.

We faciliteren catering op het hoogste niveau. Ons pand is een zenuwcentrum ten behoeve van de vraag van talloze cateringspecialisten van naam. Bedrijfscateraars, partycateraars en cateraars voor evenementen weten ons te vinden. Van kleinschalig tot reusachtig en van dagelijkse opdrachten tot unieke evenementen. We vermoeden en hopen dat we worden ingeschakeld vanwege onze praktische kijk op ons vak. Wij zorgen dat apparatuur en ander materiaal op tijd op hun bestemming komen en op tijd weer opgehaald worden. Meer doen we heel nuchter gezegd niet, maar het is een verantwoordelijke, logistiek ingewikkelde en bij tijden hectische zaak. En we zijn er trots op.

# vimeo.com/139708953 Uploaded

Verhuurbedrijf Zuid-Holland

Real Concepts Plus

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.