1. THIS IS BO DE B is a short film about the lovely and little place Bo de B: nice people, good treat and delicious food!

  Video made by Marta Cascales Alimbau.

  # vimeo.com/59433694 Uploaded 1,575 Plays 0 Comments
 2. Timelapse de la salida del sol en Cardedeu.

  "La única razón para que el tiempo exista es para que no ocurra todo a la vez." - A. Einsten.

  # vimeo.com/58124221 Uploaded 160 Plays 0 Comments
 3. Bailarinas: Raquel García y Sara Teller.
  Música original: Marta Cascales http://www.martacascales.com

  # vimeo.com/57783692 Uploaded 495 Plays 0 Comments
 4. Tràiler oficial del documental “Un do major”. Aquest projecte pretén donar una visió de la situació dels estudis artístics superiors a Catalunya a través d’entrevistes a estudiants, professionals i representants d’Institucions artístiques. L’incentiu per realitzar aquest documental sorgeix a partir de la recent Sentència del Tribunal Suprem, que posa en dubte la denominació de grau dels estudis superiors de Música, Dansa, Teatre, Disseny i Conservació i Restauració de béns culturals. Estan infravolarats socialment aquests estudis? Tothom sap què significa estudiar i dedicar-se a aquestes disciplines? Com és la situació a altres països? Quina importància donem a la cultura al nostre país? “Un do Major”, realitzat per 5 estudiants de Comunicació Audiovisual de la Universitat de Barcelona, pretén obrir aquest debat.

  Laura Bargunyó, Montse Capdevila, Marta Cascales, Anna Fernàndez i Cèlia Zamora.

  Música original de Marta Cascales Alimbau.

  CONTACTE: undomajor@gmail.com

  # vimeo.com/45540627 Uploaded 385 Plays 1 Comment
 5. "Un día en 24 segundos" consiste en una sucesión de acciones cotidianas que hacemos día tras día sin prácticamente darnos cuenta.

  La intención de este video es hacer reflexionar al espectador sobre la cantidad de cosas que hacemos cada día sin ser conscientes. Las imágenes muestran pequeñas cosas que seguramente no nos canviarán la vida, sino que simplemente formen parte de nuestra cotidianidad. La pieza dura 30 segundos i cada plano es de tan solo un segundo. Todo pasa muy rápido, como a veces sucede con nuestros días: pasan rápido i solo recordamos pequeños instantes.

  Imagen: càmera digital rèflex CANON 550D.
  Música original de Marta Cascales Alimbau http://88teclas.tumblr.com/

  # vimeo.com/44457257 Uploaded 441 Plays 1 Comment

Creaciones Audiovisuales

Marta Cascales Alimbau

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.