1. Roctheboat.dk was at the 2013 Mobile World Congress in Barcelona. This first video is just our general impressions from a hectic day 1.

  Unfortunately (for our international audience) this one is in Danish. But stay tuned for future English versions.

  Cheers,
  Claus & Line

  http://www.rocktheboat.dk - your PR & Marketing specialists

  # vimeo.com/60497820 Uploaded 63 Plays 0 Comments
 2. http://www.rocktheboat.dk var en tur forbi Telebilling på deres stand på Mobile World Congress i Barcelona. Her fik vi en snak om deres produkt samt hvad de får ud af at deltage på en messe som MWC.

  # vimeo.com/60597184 Uploaded 122 Plays 0 Comments
 3. Rocktheboat.dk er på Mobile World Congress i Barcelona, og har i den forbindelse været en tur forbi den danske stand, hvor Voicebird holder til. Her har de et helt nyt produkt med, som de nu er klar til at introducere for resten af verden - og os!

  # vimeo.com/60686982 Uploaded 88 Plays 0 Comments
 4. Rocktheboat.dk har været på Mobile World Congress 2013 i Barcelona, og har i den forbindelse spenderet mange, mange timer med at besøge de hundredevis af stande, der er at finde på messen.

  I den forbindelse har vi også besøgt de forskellige stande, hvor hele lande er repræsenteret. Danmark har også en samlet stand på messen, men den halter måske lidt efter nogle af vores europæiske venner.

  Vi har talt med Barak Djarahi fra IT Branchen om den danske stand.

  # vimeo.com/60695800 Uploaded 89 Plays 0 Comments
 5. Rocktheboat.dk var en tur i Barcelona til den årlige Mobile World Congress og her fik vi lejlighed til at tale med den danske virksomhed AM3D. De har nogle meget spændende løsninger indenfor lyd til blandt andet mobiler. Hør hvad de har at fortælle.

  # vimeo.com/61252151 Uploaded 40 Plays 0 Comments

RocktheBoat

Line Vittrup

Videos from the international marketing & PR consultancy RocktheBoat. For more information on our work, please go to http://www.rocktheboat.dk

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.