1. Wilt u graag vol zelfvertrouwen kunnen spreken in het openbaar? Uw stem, taal en gebaren op overtuigende wijze kunnen gebruiken tijdens een presentatie? Er voor zorgen dat uw boodschap blijft hangen bij het publiek? Kortom: wilt u succesvol een uiteenzetting geven voor een groep? Deze praktijkgerichte workshop geeft u alle tools om een vlot en boeiend spreker te worden.

    http://www.expertacademy.be/nl/opleidingen/communicatie_media/spreken_voor_een_groep-46-76

    # vimeo.com/59662127 Uploaded 14 Plays 0 Comments
  2. Mindmapping zorgt er voor dat we efficiënter werken, met minder energie- en tijdverlies. Mindmapping helpt ook om onze klassieke denkpatronen te doorbreken en op een creatievere manier met ons brein om te gaan.

    # vimeo.com/59720289 Uploaded 15 Plays 0 Comments

Expert Academy

Expert Academy

Wij geloven dat door training en coaching iedereen een expert kan worden in zijn of haar vak of domein. Onze medewerkers zijn gedreven professionals die hun passie en ervaring willen doorgeven zodat u op professioneel vlak kunt groeien door inzicht, betere…


+ More

Wij geloven dat door training en coaching iedereen een expert kan worden in zijn of haar vak of domein. Onze medewerkers zijn gedreven professionals die hun passie en ervaring willen doorgeven zodat u op professioneel vlak kunt groeien door inzicht, betere resultaten kunt behalen en met succes uw doelstellingen kunt bereiken. Het ontwikkelen van uw talent is onze passie.

http://www.expertacademy.be

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.